Vackert

Bröllop

Fredag, solen skiner och så bröllop så klart! Denna vecka blev det ingen kladdkaka utan en maffig cupcake med nutellafrosting istället. Farligt god tillsammans med en kopp te. Idag drack jag mitt te i klar kopp som Patty Hewes i Damages ;). Jag gillar dessa koppar/muggar mycket igen.

Bröllop 2

Inte helt oväntat så är Kate vacker som en dag i klänningen som tydligen varit den mest hemliga genom tiderna. Inte illa! Sarah Burton för  Alexander McQueen. Rörande. Finaste ögonblicket enligt mig var när Prins William viskar You look beautiful till sin blivande hustru. Det var ett vackert bröllop det var det, men jag tycker nog att Daniel och Victorias var både ett och två strån vassare :). Nu håller vi tummar och tår för att dessa tu blir lycklig som få tillsammans!

Bröllop 3

Visst är det skoj med bröllop, men roligast idag (Ja, för mig då) är att jag Ä N T L I G E N har en vit iPhone 4. Som jag väntat! Nu ska här både filmas och fotograferas i massor. Yes!En fin fortsättning på fredagen önskar jag Er alla!Fotografier: Helena – En mammas dag.

signature

11 comments

  1. Även lite äldre brudar klär i vitt . Grattis till nya iphonen . Smaskig skapelse där i förgrunden !En fortsatt fin fredag , Kram Carina!

  2. Carina: Absolut! Kate var jättesnygg :). Tack tack, det var dax nu. Den tidigare upplagan låg på laddaren lite för mycket.Mmmm, Nutellafrosting rekommenderas :).Det samma!Kram

  3. Javisst var hon snygg Kate !. Gillade enkelheten , speciellt blommorna. I det tidigare inlägget menade jag faktiskt att du sköna Helena också klär i vit iphone …lite knäppt blev det kanske:)!Carina

  4. Carina: Aha, det var så du tänkte! Hängde inte riktigt med där :). Tack tack, vi är så lyckliga tillsammans :).Linda: Mmmm. Tack :).

  5. Åh, VAR har du fått tag på den vita?? Har sökt land och rike runt! Okej, det var inte riktigt sant men letat har jag!Ha en fin valborg!Kram Maria

  6. Maria: Hos Telia, släpptes i torsdags :). Det är samma här, letat och letat. Nu andas jag ut, men jag tycker fortfarande att den tidigare modellen är snyggare.Det samma önskar jag dig!Kram

  7. Jaaa, nu hittar jag ju den överallt! Haha, tack! Jo, jag gillar den runda formen på den tidigare mer men ett stort plus för denna är ju att den är vit även på framsidan.Fin kväll!Kram Maria

  8. Maria: Härligt :). Det är sant, ett stort plus för det vita även där. Den växer på mig denna, tror det blir bra!Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *