Fredag

Nya blommor och choklad

Jösses så snabbt denna vecka gått. Jag har legat en dag efter dessutom så när jag upptäckte att det faktiskt var torsdag igår och inte onsdag som jag trodde fick jag lite panik. Saker och ting löste sig till slut dock. Skönt! I eftermiddag hann jag även med en sväng på stan och kom hem med nya blommor och några roliga tidningar. Mycket trevligt så klart, men dagens favorit hittade jag på Ica. Ser ni den lilla röda asken? Det är en pytteliten chokladask. Så söt! Den är fylld med nio blandade praliner, chokladfondanter och vit choklad. Asken kostar ca 10 kr. Jag planerar att äta den i sin helhet till finalen av På spåret. Heja Erik och Martina!

smått & gott

Vita och rosa ranunkel samt de samma i en bukett med tulpaner fick det bli idag. – Om du sköter dem rätt står de en vecka sa tjejen som tog betalt. Jag ska göra mitt bästa. Nytt vatten varje dag och nattförvaring i källaren. Sen håller jag andan. Igår höll jag på med mina tavlor igen. Det är svårare än jag trodde att sätta den där första spiken för att sätta dem på plats. Jag har inte gjort det än, jag lägger ut dem på golvet och så plockar jag med dem lite. Byter ordning och skriver ut nya motiv. Jag behövde en med mycket svart för att matcha de svart/vita bilderna på damerna men hittade ingen passande så då gjorde jag en eget med mitt favoritcitat av Julia Child. Find something you’re passionate about and keep tremendously interested in it. Med citatet utskrivet och klart är det bara att börja spika. Igen.I eftermiddag har vi haft huset fullt av barn och full fart i badrummet i källaren. Jag hade inte så mycket för mig egentligen, men det var jag som såg galnast ut i alla fall :).Hipp Hipp för helg Alla fina!Fotografi: Helena – En mammas dag.

signature

8 comments

  1. Vackra blommor , klockrent citat , godaste lilla asken och en fredags snygg bloggerska !Skönt att tiden rusar fram så att vi snart får plocka in de ljuvligaste små gullvivor.Lycka till med tavelhängning och spikhål som dyker upp på vägen.Kram Carina

  2. Vilken fin bild på dig..har nog inte sett någon bild förut. Härliga vårblommor och inspirerande blogg! TACK! Trevlig helg.// Lisa

  3. Vilka UNDERBARA blommor! Ranunkel, det ska jag lägga på minnet!Och vilken fin bild på dig! :)Lycka till med tavelupphängningen! Visst är det svårt att spika hål i väggen – och välja motiv. Vi hade en tavellist med tre vita ramar från Ikea tidigare. Eftersom vi inte kunde bestämma oss för vilka bilder som skulle hänga där hade vi Ikeas gråa etiketter uppe i ramarna i FLERA månader. Hahah. :pTrevlig helg!

  4. Jag älskar ranunklar! Tråkigt bara att jag inte lyckas hålla dem vid liv längre än ett par dagar, vare sig det är en krukväxt eller snittblommor :( Ska testa dina tips nästa gång.

  5. Carina: Tack Tack :).Ja, tänk snart är vi där! Hörde att det idag blir vår på riktigt i Stockholm, lyllos Er :).KramLisa: Tack så mycket för fina ord :).En riktigt fin måndag önskar jag dig!Odbrownbird: Tack! Vi har haft en mycket lugn och fin helg! Hoppas Din varit fin med!Ellen: Ranunkel är nog min absoluta favorit som snittblomma. Den är vår och sommar för mig. Så den måste du köpa en bukett en dag :). Tack tack! Helt otroligt svårt att sätta den där spiken ja, undrar varför? Nu är det i alla fall gjort och det blev bra, puh! I källaren ska vi köra med tavelramar är tanken och med tanke på hur länge jag pysslat med dessa motiv så är risken stor för grått Ikea motiv här med ;).Happy måndag!Mette: Tack så mycket! Visst är citatet mitt i prick, älskar det!Trevlig start på veckan!Ida: Jag tror det ligger mycket i det där med att de ska stå kallt på natten. Jag glömde inatt och de har åldrats lite extra, tyvärr. Kallt på natten, nytt vatten varje dag. Nu kör vi :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *