Mars

Ute strålar solen för fullt och termometern står på -2. Perfekt upplägg för sportlov med andra ord. Tyvärr så har vi inte fått njuta det ute än, och det ser inte ut att bli idag heller. Astrid har åkt på en envis bacill som inte vill ge med sig. Det är en redan trött flicka som nu fått en otroligt jobbig hosta. Vi hoppas på bättring och tittar på varandra när det är som jobbigast och utbrister, Men det är ju i alla fall inte magsjuka … Sånt som känns stort i det lilla just nu.

Första mars

Astrid har plöjt boxen med Beethoven och gillar främst Beethovens tvåa. Den med alla valparna. Trean, gick tydligen bort helt. Nya skådespelare surt manus blev domen ;). Själv tittar jag på Downton Abbey och älskar det! Miljöerna, kläderna & människorna. Inte för djupt, inte för lättsinnigt. Passar mig perfekt. Med ett avsnitt kvar på säsong ett ser jag mycket fram emot den kommande andra, om inte annat bara för att se mer av Lady Sybil Crawleys utsökta garderob. Sicka fina kläder!Igår tog jag mig dock tillbaka till nutid en stund för att se Going the distance. Justin ? Drew = Sött!Fotografi: Helena – En mammas dag.

signature

12 comments

 1. Krya på er! Även här har bacillerna satt tänderna i liten tös som hostar, snorar och har feber. Måste hitta någon bra film att se tillsammans, jag är en aaaaning trött på Barnkanalen som gått varm hela dagen… :)

 2. anette: Tack! Visst blir man galen dessa perioder på ljudet från Barnkanalen. Det är en superduperbra kanal, men i denna mängd … Liiite drygt blir det ;).Prova Kalle & Chokladfabriken den brukar funka för liten som stor.Krya er!u.: Tack snälla!

 3. Hej! Hamnade på din blogg av en slump. Jätte fin blogg verkligen:)När jag ändå är här tänkte jag fråga dig vart du tankat hem alla de där söta små doodles och script du sätter på dina bilder? och ramar och som scrappbooking figurer på dina bilder? mvh Cissi

 4. Ja er ikke Downton Abbey en flott serie?!!! Jeg venter med lengsel til det kommer flere episoder på tv, de sa nemlig på NRK når siste episode rullet ferdig at nye episoder er under innspilling. Hipp hipp!God bedring til din datter :)

 5. Cicci: Tack så mycket, Varmt välkommen hit :). Vissa ramar och saker har jag gjort själv. men lite smått och gott har jag hittat här: Polaroidbilden är köpt hos Istock.com och mycket scrapbookstuff hittas här:http://www.designerdigitals.com/ samt http://kevinandamanda.com/fonts/fontsforpeas/Lycka till!Mette: Den är precis lagom tycker jag, åh så jag kommer till att sakna nu när jag snart tittat på sista avsnittet :(. Ja, det blev ju rackarns poppis detta så det kommer mera. Skynda sig snälla :).Tack snälla!

 6. Det är samma här. Magiskt väder med klarblå himmel, någon plusgrad och glittrande snö, men vår dotter är hopplöst förkyld. Gått från magsjuka (nä, det är inte kul…) till en hejdundrande influensa. Må vi alla krya på oss så vi får komma ut i det fina vädret!

 7. Lisa: Stackars liten, först den fruktade sjukan och så influensa på det. Då är det trist och jobbigt! Ja, må alla vara på benen snart så vi får komma ut och njuta det fina vädret. Sol i ansiktet skulle göra gott!

 8. Hej Hoppas din dotter kryar på sig men det låter ju som bra tidsfördriv med Downton Abbey för mamma…Vi vill bara meddela dig att vi har valt att länka till dig på vår blogg och rekommendera dig och din blogg, (det senaste inlägget var om Bloglovin). – Att din blogg är en favorit hos oss! Tack för en vacker och insspirerande blogg!//Hanna

 9. Hej,Haha precis det mantrat vi kör här hemma (det är ju iaf inte magsjuka..). Man kan ändå ha lite mysigt under tiden när det är förkylningar som härjar- hur trött man än kan bli på det. Även här är barnen sjuka, men jag bilade tvärs över landet (oj lät långt, inte hela landet..) när di små sov, så vi njuter av soliga dagar på landet hos mina föräldrar, och de som för tillfället orkar kan lätt gå ut och få lite luft, igår hade storasyster piggnat till så vi kunde ta en skridskotur med varm choklad och, idag är lillebror lite sämre så vi har fått turas om att vara inne med honom, jag fick dock till en promenad i solen mellan allt fika ;-)..Hoppas Astrid piggar på sig snart så ni får njuta lite av solen ute, men ni verkar också mycket bra på att göra det så mysigt som möjligt inne under tiden!

 10. Krya på! Här hemma har vi magsjuka och tittar på varandra och utbrister att vi har då inte vattkoppor iaf ;-) Man får vara glad för det lilla ;-)Kram Annelie

 11. Hanna: Men Tack! Så glad jag blir :).Tette: Visst är det konstigt det där, man måste liksom komma på något som är lite värre ändå för att tycka att det är rätt ok ändå. Låter underbart med soliga dagar på landet! Hoppas att lillebror snart är pigg nog att haka på!Tack Tack! Vi hoppas dag för dag, men det ser inte ut att bli idag heller. Men solen, den gassar :).Vardagstugg: Tack så mycket! Haha den var bra :).Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *