13 Februari

Det är något speciellt med lediga söndagar. Idag blev det lång sovmorgon följt av brunch och Drew Barrymore som kramas på film. Inte illa det. Nu ska jag klä på mig och starta denna söndag på riktigt :).

Lata söndag

Hoppas ni får en finfin dag!I veckan köpte jag fyra nejlikor. Två vita och två lysande lila, de står lika fint idag som då. Jag gillar den blomman mer och mer.Fotografi: Helena – En mammas dag.

signature

4 comments

  1. Lediga söndagar med så här fint väder är verkligen underbara. Att starta morgonen med sovmorgon och film låter dock lite bättre än hos oss: att städa flera timmar utan att ens vara i närheten av att vara klara (eftersom dottern och hennes kusin visst inte alls ville städa utan stökade ner allteftersom igen). Det har sin charm det med. :)Ha en fin dag!

  2. Vilken fin bild! Nejlikor är egentligen jättevackra blommor, konstigt att de har fått lite dålig status. Varför egentligen? Dags att omvärdera tycker jag.

  3. Camillasnyahem: Städa är ett nödvändigt ont. Ack så trist, men åh så härligt när det är klart. Barnstök är en del av livet sa min dotter till mig när vi hade besök av vänner sist. I och för sig sant :).Det samma!u.: Tack :).Sandra: De har väl varit lite väl mycket begravning över dem tror jag. Tycker vi suddar bort den stämpeln, de är jättefina. Och håller sig fina länge. Absolut, omvärdera :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *