Dop

Det kommer nyheter hela tiden nu, det gillar vi! H&M lanserade härom dagen bilder från deras kommande Conscious Collektion och idag kom bilderna på KappAhl´s Vintage Stories 2011. Mina favoriter är dessa, fina nog att passa på vårens eller sommarens dop.

Fin på dop

Klänningen med (nr 3) kommer från H&M och det övriga är Vintage Stories. Klänningen kommer att kosta kring 400 kr om jag förstått det hela rätt, den gillar jag skarpt och ska försöka få tag på ett ex i april. En annan klänning jag gillar men som jag inte är i behov av är den illsöta dopklänningen (nr 5) som även har ett mycket bra pris. 499 kr känns som hittat. Dagens favoriter!Bild: Eget collage med pressbilder från ovan länkade företag.

signature

7 comments

 1. Ah, den tjusiga klänningen kanske även kan passa mig som börjar få en kula på magen och till våren lär den ju bara bli större :) Är på jakt efter snygga klänningar till våren som passar en gravidkropp!

 2. OMG! Längtar sjukt mycket tills det kommer ut i butik. När komemr Kappahls kollektion?Lycka till med olivträdet föresten! Ljus är mkt viktigt och svalt och ljust på vintern om du vill övervintra det ;DKram p.

 3. Villblomsten: Samma här :).

  Linnéa: Stort grattis till magen! Med lite tur så funkar denna finfint även för gravida, ser ut att ha potential att glädja oss båda i sommar :).

  mini: Tack :).

  Pernilla: Jag tror att det är i början på april, typ den 4. Vecka 14 i alla fall. Tackar för tips :).

  Kram

 4. Ohh – så fint! Jag skulle gärna ha alla dessa på vår lilla Gs dop… men vi ska ha det redan i mars :(Men kanske man kan köpa en liten dopklänning iaf i efterhand och ge till ev syskonbarn ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *