24 Januari

Idag har jag dragit på mig ett projekt modell större. Jag fick lite tid över så jag tänkte städa och röja i lådorna som samlats i min lilla arbetshörna. Nu när jag är mitt upp i allt så vet jag inte om det var så lyckat detta, men med lite tur så är här rent och fint till i kväll. Sen är det alla dessa tidningar, här måste högarna ner till i alla fall hälften. Jag har jättesvårt för att göra mig av med just tidningar. Ingen aning om varför, men våndas gör jag innan de ligger där i pappåsen på väg till återvinningen. Då känns det bara skönt.

Mer blommor

I år längtar jag extra mycket efter våren. Springer ut på baksidan med en kopp te i handen så fort jag ser solen. Längtar tills dessa isiga gator är över och man bara kan knyta på sig sportskorna för raska promenader i området. Jag vill mycket över lag just nu, våren och all inspiration som kommer med den ligger och bubblar inom mig känner jag :). Men ett litet tag till får vi vänta på våren ute, inne är den redan här hos oss som bekant. Vi är nya användare av blomsterkupor/drivhus och undrar om det är helt rätt detta? Oj oj, får den luft där inne undrar Astrid. Det återstår att se, men i väntan på svaret ser det mycket vårigt och trevligt ut här hemma med den på plats. Vår kommer från Åhléns och kostar ca 170 kr.En riktigt fin måndag önskar jag er!Fotografi: Helena – En mammas dag.

signature

5 comments

  1. Å så fint, ja visst längtar man till våren. Himla fint där med glaskupan, inte vet jag om det ska vara så men jag tycker det ser bra ut =) hur skulle man annars gör? Fast jag förstår verkligen Astrids underbara tanke.Kram!

  2. Jag håller med både dig & Anna, nu längtar man efter doften av vår & grusiga gator :-)Jag har funderat på exakt samma sak som Astrid… och jag har en likadan kupa som du, jag ställde mitt på ett sånt där runt gammalt trådgaller/bricka eller vad man kallar dom för. Du vet ett runt som man kan lägga nybakt bröd på avsvalning på. Ganska sött faktiskt :-)Hälsningar Lina

  3. Jag har också litet svårt att göra mig av med tidningar (inredningstidningar, månadstidningar) och brukar därför istället för att slänga dem lämna in dem på Röda Korset. Då kan de sälja dem för någon krona och sedan kanske få in dem igen, sälja dem igen, få in dem igen o s v! Det blir några kronor till välgörande ändamål och då känns det bättre. Javisst längtar man efter våren. Där jag bor har vi 70-80 cm snö! Så det tar ett tag innan vi har snöfritt. Men men, det brukar lösa sig med tiden det också.

  4. Anna: Det ser finfint ut i kupan idag också, bara pigga blommor så allt är nog i ordning :).Kram KramLina: Fy ja, nu räcker det. Idag var det isgata till skolan igen :(. Jamen precis, den tanke har också slagit mig. Att ha fikabröd under den, lite som på café :).Birgitta: Vilket bra tips! Det ska jag absolut ta efter, tidningarna fraktas till Eriks Hjälpen i helgen! Här är det också rätt mycket snö än, värst är det på vår framsida. Vi får hålla tummarna för att det går fort när det väl är på gång. Som du säger, det brukar ju lösa sig detta. Det blir vår även 2011 :).

  5. Det är härligt att det känns som vår vissa dagar, fast det faktiskt fortfarande är januari, och säkert kommer en hel det snöiga dagar än. Men solen gör mycket för humöret!Jag har just nu en utlottning av ett siversmycke på min hemsida. Kika gärna in!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *