Hipstamatic

Min iPhone är mig mycket kär. Så kär att jag fortfarande har kvar en tidig variant. Gjorde ett försök att uppgradera mig förra veckan, men då det inte finns några vita så fick det vara. Jag gillar snudd på allt med den, men slitet i iTunes (som jag numer lejer Johan att göra) och den usla kameran skulle jag lätt kunna vara utan.

skoj app

Med iTunes är det väl som det är antar jag, men för att maskera den dåliga kameran så finns Hipstamatic. Har ni provat den? Den har funnits rätt länge men jag har provat appen först nu. Bilderna får en vintagelook och ram i samma stund som du tar bilden. Gör med andra ord de flesta suddiga bilderna snygga på nolltid :). Appen kostar 15 kr och vill man sedan komplettera med ramar eller byta blixt kostar det kring 7 kr st. Det var dagens snabba tips innan jag ilar vidare. Idag har jag mycket på min lista, men imorgon blir det tapet och färgprov här på bloggen.Tills dess önskar jag er en finfin måndag!

signature

0 comments

  1. Använder Hipstamatic, men kan man använda den till att redigera redan tagna bilder? Har bara använt den till att ta nya bilder. Hålet med om att det är en rolig app. Skulle vara ännu roligare om den gick att använda i efterhand också.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *