Mrs Diskret

 nya ringar

Jag är oftast en diskret tjej. Neutrala färger på kläder och smink. Svarta handväskor, svarta mössor. Använder inte örhängen och sällan halsband. Desto mindre jag sticker ut, desto gladare är jag. Men när det kommer till ringar är all bets off. Större är ordet. More is more och jag är överlycklig. Dessa två är nyfyndade för i år på Gina Tricot. 2011 års favoriter. Absolut :).Fotografi: Helena – En mammas dag

signature

8 comments

  1. Jag är inte heller miss diskret vad gäller ringar och förstår absolut din förtjusning!!! Den blanka, blomaktiga är verkligen fabulous! Kram!

  2. Alla: Visst är de härliga! Gillar dem skarpt :).KramSofia: Tack så mycket :). Jag har aldrig bitit på mina nagalar men jag har en dotter som gör det, vi jobbar hårt på att hon ska sluta men det är inte lätt :(.Kram

  3. Jag är likadan, har nästan aldrig smycken, småploppar till örhängen är max. Inget hängande dinglande. Men ringar kan jag gärna ha, och vill precis som du att det då ska vara något extra!De här ringarna var riktigt snygga, de ska spanas in! Tack för tips!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *