Julkort

Oftast flyter vardagen och dagarna på. Vi följer med och vi tänker inte så mycket på det. Men så händer något ut över det vanliga och vår världsbild skakas en smula. Vi måste prioritera om och gå vidare. I alla fall för en stund. Just nu så måste jag prioritera om och i och med det hinner jag inte med bloggen. Men min förhoppning är att jag snart är tillbaka igen. Typ någon av de första dagarna på det nya året.

Från oss till alla Er, en riktigt god jul!

En riktigt GOD JUL önskar jag Er alla!?HelenaBild: Testtryck från tinyprints.com.

signature

18 comments

  1. Ja, ibland räcker tiden bara inte riktigt till till allt man skulle vilja göra. Trust me, jag vet precis vad du menar! Men ibland är det bara att bita ihop och prioritera. Så hoppas du och familjen får en supermysig jul och så syns vi på det nya året istället!:)HälsningarSophie

  2. Hoppas att världen snart återgår i sin ordning för er. Kanske inte främst för bloggandets skull utan för familjens. Önskar er en god jul med tid för både glädje och eftertanke!kramkram=)

  3. En riktigt glad o härlig jul önskar jag till er alla tre,hoppas ni får en riktig julefridOch massa julmys/Blåsåsen

  4. God jul & nyår till dig/er.Ni ser nästan kungliga ut. Seriöst så var min första tanke att detta var en bild på ngn kungafamilj (eller tex prinsarna i Danmark m familj eller så) men sedan förstod jag att det var ni. Bra betyg va?! *fniss*

  5. En god och skön jul önskar jag er!Tack Helena för de stunder av vardagsinspiration du gett under året som snart tar slut.Din blogg har blivit ett måste!och det varje dag!Kram Tiina

  6. Härligt att filmstjärnebilden blev julkort, klockrent! Jag beställde också mina från Tiny Prints i år – jättefina blev de:-)Hoppas allt är bra med er iallafall, önskar er en härlig jul! Ser fram emot ditt fortsatta bloggande, när det än blir :-)God Jul önskarLiselott

  7. Just nu pågår två tävlingar på min blogg!Ta chansen att vinna snygga underkläder värda 300 kr eller ett jättefint paket med namnnappar:)Gå in på min blogg och anmäl dig, lycka till:)

  8. Have no enough cash to buy some real estate? Worry no more, because this is possible to take the home loans to resolve such kind of problems. Therefore take a short term loan to buy everything you require.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *