Julklappstips!

Till förra helgen landade en jättefin julfolder från KappAhl i brevlådan. Det stod The Gift Shop på framsidan och den var sprängfylld med fina bilder. Jag ville där och då ha det mesta. Skrev ner några saker på inköpslistan och igår var jag förbi butiken. Men så besviken jag blev. Det var stor skillnad på bild och plagg denna gång. Dåliga kopior på Odd Molly, trist. Sen har vi nattlinnet som jag bespetsat mig på, det var så hårt att det känndes som att de röda ränderna målats dit. Jag är ledsen KappAhl, men det blir tumme ner här.

Klänning/tunika

Men när jag muttrade som mest så hittade jag denna klänning (kan även vara en lång tunika) på barnavdelningen. Mjukare än så här blir det inte. Finns i tre olika färger och kostar rimliga 149 kr. Astrid få den vita/beiga i julklapp tillsammans med ett par röda strumpbyxor. De kommer att bli julens favoriter, absolut!Bild: Eget collage med bild från kappahl.com.

signature

8 comments

  1. Har oxå spanat in den söta tunikan till min minsta tjej. Äntligen kan jag komma mig ut i affärer idag igen efter en hel vecka inne med sjuk familj. Hoppas så att den finns i lillans stl i mitt KappAhl.

  2. Karin: Det är helt otroligt så trist det är med alla sjudomar i omlopp just nu. Skönt att ni är piggare. Håller en tumme för att du hittar lagom storlek, den är så mjuk att jag skulle vilja ha en egen :).

  3. Om du skulle vilja ha något mjukt till dig själv från Kappahl kan jag tipsa om den rödvitrandiga flanellnattskjortan i stället. Den är superskön och värmer gosigt när man bor i ett kallt hus som jag. Fin att kombinera med långkalsonger och sockor.Vinterhälsningar Anna-Karin

  4. Tunikan är en riktig favorit hemma hos oss, min fyraåring bär den helst varje dag och hon blir ju så härlig att krama på i plysch : ).Det är dock makalöst med hur mycket kopior i omlopp det finns just nu. Som du skrev har Odd Molly-inspirationen nästan inga gränser. Och det första jag tänkte på när jag såg fina tunikan var ChillNorway.Kopior eller inte. Ha en fin och mysig andra advent!!

  5. Hej!Jag köpte faktiskt nattlinnet från Kappahl. Håller med om att de röda ränderna är hårda, men dom blir mjukare när du tvättar/använder det, jag lovar! Har ett från pop oxå, men det från Kappahl är minst lika skönt! Prova! :)

  6. Min femåring har tunikan sedan några veckor och är en riktig gosig favorit. Till den brukar hon ha ett par turkosa myplysch byxor, även de från KappAhl. Så gosigt tillsammans :)

  7. Mnera du det röd/vitrandiga långa nattlinnet? Jag gjorde (osannolikt nog) just ett inlägg i min blogg om det! Jag älskar det & det är inte alls “hårt”. Enda är att det är lite dåligt sytt för ena ärmen är ca 2 cm kortare än den andra men det gör inte så mkt, kostade 99:- när jag köpte det.Plyschklänningen har dottern, i rött. Superfin!

  8. Anna-Karin: Tack så mycket för tipset, då ska jag titta efter den!Mari: Så roligt att din dotter gillar tunikan, det ger gott hopp för oss med :). Ja, det är riktigt trist med denna masskopiering. Det blir ju ofta rätt fult dessutom, så man undrar om syftet med försäljning uppfylls? Ja, det var samma här, men då jag inte är så såld på CN så blev jag glad över att denna saknade text :). Jag håller med, den är lik denna också.Sofia: Det låter ju lovande att den mjukar till sig efter tvätt. Jag vet inte vad de lyckats med i den butiken jag var i, men ränderna var stenhårda. Kanske en följd av att de ångat den släta. Jag få titta med lite mindre kritiska ögon nästa gång :).Skönt Hemma: Låter urmjukt och härligt. Turkosa mysplysch skulle gå hem här med, Tack för tips!Louise: Jag har fått en del mejl om nattlinnet och även en butik hörde av sig för att förklara det hårda som ett misstag när de ångade plaggen. Men när jag var där och då kändes det riktigt sunkigt när ränderna var så hårda att den nästan inte gick att vika. Nu har jag hört lite mer glatt om nattlinnet så jag tar mig en titt till i en annan butik så kanske det blir affär. Jag gillar färgerna mycket nu till jul :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *