Nytt från Ikea

Härom dagen drog maken till Ikea. Jag kunde inte följa med så jag gjorde det näst bästa, skickade med honom en liten lista. På den stod kudde, glas & bok.

Lite nytt från Ikea

Jag är mycket förtjust i Alvine-kollektionen och har nu utökat samlingen med några Alvine Gåva till. Borde egentligen leta efter några överdrag som är lite mer vintriga, men jag suger på den karamellen någon vecka till och njuter pigga blommor så länge. 12 nya Hederlig vitvinsglas blev det också. Jag gillade den innan, NU älskar jag dem. Ett riktigt fynd är de för sina 19 kr styck. Passar lika fint till isvatten och jos som till vitt vin och Ginger Ale (dotterns favorit). Skynda fynda! Så fanns den i lager igen, den inspirerande boken Sy – Älska textil. Precis som det står i informationen om boken: Den här boken ska inte läsas. Den ska du känna på. Titta i. Inspireras och bli glad av. Så är det :). Som Ikea Family medlem så är ju även priset på 79 kr mycket inspirerande. En urbra julklapp till alla kreativa tjejer.Idag regnar det ute. Dottern sorterar teckningar i spara/slänga högar. Maken svär sätter upp lister i hallen. Och jag försöker komma fram till en meny till fredag då vi blir 10 vänner runt bordet. Inte helt lätt känner jag. Men det ska gå det med :).Med hopp om en finfin onsdag!Fotografi: Helena – En mammas dag.

signature

8 comments

 1. Tack för tipset, ag har velat köpa den boken!
  IKEA-besök nästa.

  Kram Marie

  Marie: Hoppas du får tag på ett ex snart, den är en riktig pralin!Kram/ Helena

 2. Lister verkar inte vara så kul eftersom de alltid kommer upp sist ;)))

  Glasen är underbara :)) LiseLotte

  LiseLotte: Nae lister är ganska trist. Men de gör en otrolig skillnad när de är uppe :). Glasen är riktiga keepers!/ Helena

 3. Underbar bild!
  Blev tyvärr utan bok sist jag var på stora varuhuset, men hoppas på bättre lycka nästa gång.

  /Pernilla

  Ps. Här vankas kalas på lördag och vi ska – efter önskemål från födelsedagsbarnet själv – servera en gammal klassiker, nämligen Flygande Jakob

  dona blogg: Åh, flygande jacob. Då blir det riktigt smarrigt :)./ Helena

 4. Vilka fina! Jättebra tips!

  En liten fråga! Du har så många fina skyltar hemma hos dig, Domestic Baazar, Queen of the kitchen, etc, var hittar du dom? Jag letar runt efter något men hittar inte några fina! Tips tages tacksamt emot! :)

  Marie: Jag har samlat på skyltar i många år och har en rätt stor samling numer. Domestic B kommer från Uthuset i stan här i Gävle och Queen kommer från Isabella Smith. Just nu har jag inte sett så många roliga, det finns förvisso en massa i plåt med div texter. Men de är inte riktigt lika skoj tycker jag. Lovar att tipsa om jag hittar någon ny rolig./ Helena

 5. Hej Helena!Vilken fantastisk bild! Ett helt underbart ljus och färgkombinationer! :) Och ett besök på IKEA, ja det gör ju en bara glad och full av inspiration. :)Trevlig helg på dig Helena!Kram Lotta

 6. vilken underbar bild! såå fin! blir alltid så inspirerad av bilder från ditt hem. tack!mvh pernilla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *