Far är Rar

Om någon vecka, närmare bestämt den 14 november är det Fars dag. Innan vi kör på med lite pryltips så vill jag slå ett slag för teckning och tårta. Det är kärlek det ?. Men ibland vill man som mamma uppvakta lite också och då kanske det blir lite sådär med just teckning. Ursvårt varje år detta, men nedan fäljer 8 tips till pappa:

Till pappa

1. Skjorta, en praktisk men snygg present. Denna kommer från KappAhl:s nya kollektion för män Hamton – Republic 27. En prisvärd lyckträff om man frågar mig. 2. Scarf från samma ställe. 3. Nyckelring med uppmuntrande texten Mr Perfect. 4. Kocklandslagets nya kokbok Kung i Köket. Grabbig, cool & god ;). 5.  Snygga boots från H&M. 6. Läderskärp till förmånligt pris, 99 kr hos H&M. 7. Klart pappa ska ha en egen Muminmugg! 8. Sist men inte minst, Face Wash från Bulldog.Bild: Eget collage med bilder från ovan länkade företag.

signature

7 comments

  1. Sarah: Johan har precis denna mugg, den får inte vi andra använda. Han är hård där ;).Vi har flera lite mer flickiga istället , Muminmugg fans som vi är dottern & jag :).

  2. Just idag köpte jag Face Wash från Bulldog till min bror som present. Dem verkar vara bra enligt honom.

    Estela: Så bra, då ska nog jag slå till också :)./ Helena

  3. Typiskt att bootsen var från H&M för de var skitsnygga men lär väl inte vara i läder…

    Tove: Tyvärr är de i konstläder, där av priset. Men man hinner nog vara snygg i någon vinter i alla fall med lite tur. Jättesnygga är de./ Helena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *