Fredag

Här har det handlat en hel del om tapeter denna vecka. Nu är det klart, det blev två rullar. Vi kör! Tack så mycket för alla era smarta tips. Som några av er påpekat, kan man göra mycket fint med det som blir över. Känns skönt, nu är det bara att vänta ca 2 veckor tills vi får se resultatet. Längtar!

Liten Lelle

Ett annat tapettrubbel vi haft sedan vi flyttade in. En olycka händer så lätt, ett hål i tapeten. Så synligt. Så trist. Men så hittade Astrid denna söta hund från Sia i en inredningsbutik igår. Han döptes till Lelle.

Liten Lelle 2

Lelle är en klippa. Han passar perfekt i hörnet, gillar stilen och storleken (och tyngden). Maken är mycket lättad då han inser att med Lelle i hörnet så kommer frun inte att påpeka att det där hålet må vi ta tag i. Det ser ju så illa ut. Och med lampan som lyser upp skadan och allt. Nu är jag tyst.Nu stundar helg. Solen strålar och jag ska rensa rabatter för sista gången i år, med lite tur. Till middag blir det Tacos och imorgon Pavlova med de sötaste Belgiska jordgubbarna. Here we go!En riktigt fin helg önskar jag er alla!?Fotografier: Helena – En mammas dag.

signature

10 comments

  1. Emmy: Den kommer från Ikea, men fanns i sortimentet för länge sedan. Jag har fyndat den på Loppis. Men de är ju populära igen denna typ av lampor så med lite tur kommer de igen även hos Ikea.Annars gillar jag den de har på Anyhow.se också, spana in den :).

  2. säljer jättefina unika namnarmband/budskapsarmband där du kan välja din egna text om du vill. tex ditt namn.barnets, älsklingens mm för endast 79 kr ! Finns även andra smycken till kanon priser välkommen in att fynda. ( ber om ursäkt om du ej vill ha reklam radera bara detta då )http://smyckestokig.blogg.se/

  3. Emma – Lou: Jajamen, Tacos det blev :). Det var rätt länge sedan nu så det var smarrigt.Jo givetvis ska vi fixa tapeten, men det drar igång en ganska stor insatts och prio ligger på lite annat just nu. Det med hunden är ju mest på skoj så klart, men visst är det skönt at slippa se hålet för stunden :).

  4. Men åh! Alla skulle behöva en Lelle. Jag tror jag måste skaffa mig en. Jag har dock inga tapethål, men annat han skulle kunna dölja.Go Lelle!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *