Tisdagar 20:00.

Det finns många bevis på att jag numer är en smula äldre. På gott och ont så har till exempel min stresströskel sänkts på vissa sätt och och ökat på andra. När det kommer till TV-tittande så har den sänkts. Jag väljer nu helst program där de pratar istället för att de gör, så att säga. Skavlan, Kattis & Co, Sommarpratarna samt en massa Amerikanska dramaserier. Absolut. Lekprogram och hardcore dokusåpor. Nej tack.

Vem tror du att du är?

Ett annat program som jag tycker mycket om är Vem tror du att du är? Som sänds på SVT. Jag har med glädje följt Nigella, Thomas Bodström och Jeremy Clarkson mfl. tidigare säsonger när de sökt sina familjers historia. På tisdag börjar en ny säsong och denna gång är det den Amerikanskaversionen. Några medverkande är bland andra  Lisa Kudrow, Brooke Shields och Sarah Jessica Parker. Det blir fint det. Om ni inte sett denna serie tidigare så rekommederar jag den varmt.Nu stundar helg och på lördag väljer jag Oldsbeg före dans på 4:an :).En riktigt fin helg önskar jag Er alla!

signature

8 comments

 1. Postadress Torslanda: Hoppas du gillar. De engelska och svenska versionerna har varit mycket trevliga tidigare, så det ger hopp om det samma denna gång. SJP själv är dessutom allt som oftast trevlig att titta på :).

  Trevlig helg!

 2. Håller helt med om ändrade TV-vanor vartefter åren springer iväg. Önskar dej en trevlig helg och tackar för en hel massa inspiration som du ger via bloggen! En liten fråga bara: har du måtten på den kamelfärgade Vera-väskan? Vill mest veta om min skolpärm går ner eller inte, gör den det slår jag nog till. Trots knaper studentbudget. Kanske kan bli en tidig “grattis till examen-present” till mej själv (fastän jag inte är klar förrens i januari)./Maria

 3. Maria: Kan vara skönt att titta på lite annat nu, vi kan de där såporna i alla fall vid det här laget :).

  Tyvärr så vet jag inte hur stor den är, det fanns inga uppgifter på sajten om det. Men jag hoppas det samma, att en pärm får plats och får jag riktigt dröm-önska så går datorn ner också … :).

  Vi håller tummarna!

  varmt lycka till med din examen och stort Tack för fina ord.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *