Helgens pyssel

Tidningslåda

Jag sög på karamellen dvs sockerlådan och vad det skulle bli av den tills på söndagen. Då när jag lyft och rensat x-antal tidningar och hostat av allt damm de samlat. En låda på hjul skulle det bli. Så Johan slipade de olika facken och satte på 4 små hjul från IKEA. Jag fyllde på med tidningar (Tufft jobb, jag vet), så var det klart. Så nu drar jag runt mina tidningar, inte för att jag egentligen behöver. Utan för att jag kan :).{Detta blev ett foto i farten, med öppet kylsåp och lite damm på golven. Fint så!}

By Astrid

Astrid har också pysslat i helgen, det blev Jack & Monika[tt] som numer står på disply i vår Tv-hörna. Hon är en fena med lera den lilla. Det är så roligt att titta på när hon skapar, helt tyst och mycket koncentrerad. Hon har lovat att lära sin mamma också, men det tar vi tydligen en helt annan dag ;).Fotografier: Helena – En mammas dag.

signature

18 comments

  1. Men så smart!!! Jag har min sockerlåda påett skåp fyllt med olika magasin. Men det här, det var då mycket roligar och snyggare!Kram Anna

  2. Vilken smart och fin låda. Både för att ta tillvara på en fin gammal låda. Men också praktiskt. För det är ändå tungt att dra runt på de älskade tidningarna.

  3. Hej Helena!Vad bra det blev! :) Fiffigt med hjulen. :) Min sockerlåda hittade jag på loppis för 30:- och den blev perfekt förvaring för ett gäng kokböcker. De är verkligen toppen till förvaring de där lådorna. :)Vad duktig dottern är med lera. Jättefina! :)Ha en fin dag!Kram Lotta

  4. Alla: Tack så mycket för alla fina kommentarer, Jättekul att ni blev inspirerade av min lilla låda :).

    Astrid hälsar och tackar för beröm, mycket stolt just nu ?.

    Kram från oss!

  5. Snyggt! Men roligare var att se din dotters pyssel med lera, jag har xxx antal liknande här hemma! Det är kul med lera!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *