Hipp Hipp för Vitt

Vita golv

Nu ska sakerna på övervåningen flyttas tillbaka efter målningen igen. Härliga tider med andra ord. Det är detta som är belöningen efter allt slit, att få se det färdiga resultatet och gilla massor. Vita golv ? Pip = Sant :).{Bilden är från Astrids rum imorse}Fotografi: Helena – En mammas dag.

signature

9 comments

 1. Men åh så snyggt! Det vita golvet och tapeten är ju verkligen en “perfect match”, ni lär ju vara supernöjda!Vi har också vita golv i nästan alla rum och jag bara älskar dem, sen att man måste städa lite oftare får det vara värt.KramAnna

 2. Jösses va fint det var tillsammans! Tänkte köra den gula Pip i dotterns rum men nu blir man ju tveksam ;). Vad var det för typ av golv ni målade på – parkett?

 3. Sofia: Det blev så fint, jag är mycket nöjd :).

  Stämningsfullt: Visst är den en liten pärla!

  House of Svea: Visst gillar de varandra :). Med tanke på det mörka golvet vi har en trappa ner så känns det mycket trevligt med det vita en våning upp. Inser att det blir mer städning ja, svart katt …. Men det få man ta som sagt ;).

  Kram

  Philmkarin: Tror säkerligen att den gula passar finemang också. Vi har målat över ett trist trägolv från 60-talet. Inget direkt fel på det, men rackarns trist. Men det finns ju så urbra färger numer (vi hade Beckers golvfärg plus) så man kan måla över typ alla underlag. Parket, laminat you name it :).

  Även denna pip-tapet gillar vita golv:

  http://www.enmammasdag.com/helena/?p=2240

  Lycka till!

 4. Doktor Molly: Så roligt, lycka till med nya huset :).

  Kram

  Nina & co: Lite avis själv faktiskt, jag blir så glad när jag ser dem :).

 5. いままでずっと地味で派手な代名詞SalvatoreFerragamo。

  (グッチ)がブランドのグッチ偽物優雅な精神を持ちを申し上げるので。

  2014年のバーゼルの時計展。

  上でその非常に優れている流行の目で。

  スイスの表を作成する技術のトップクラス技術を結び付けて。

  グッチ偽物http://www.negucci.com/

  今年に腕時計の趣味の人のために来意式。

  エレガントのトップクラスのグッチ偽物腕時計を持ちます。

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *