Sittbänk

Igår hände det grejer här hemma. På vad som kändes som sommarens hitills varmaste dag fick vi fart :). Astrids rum och mitt arbetsrum tömdes och ställdes in i sovrummet. Imorgon ska vi börja slipa och sedan är det dax för målning av golv. Håller tummar och tår för att det blir så bra som vi tror. Det gula skåpet är inte gult längre, det är … Nej, det får ni vänta och se någon dag till ;).

Inspirationen!

Johan och hans kompis Emil har sedan i helgen jobbat hårt på sittbänken till vår matplats. Det är så duktiga och just nu så håller de på att sätta ihop den. Heja! Sedan ska den och väggarna målas. Tack och lov torkar färg ganska snart i denna värme. Bilden ovan har suttit på kylskåpet under en strassmagnet sedan vi flyttade in. Vi sa att den skulle bli klar i februari, men det blev juli och det blir precis lika bra det!En riktigt fin dag önskar jag er alla!?

signature

10 comments

 1. Tack, tack! Tack vare dig och din länk till det gamla inlägget, där du skrev om och länkade vidare till en bild på Hol, har jag äntligen hittat den! Jag har sökt och sökt, inte vetat vad den hette, och trott att den utgått ur ikeas sortiment. Men nu visade det sig att jag bara inte visste var jag skulle söka. Toppen! Den ska stå ute på vår nya bro :-)

 2. Johanna: Härligt :). Hol är tillbaka som nyhet i sortimentet igen om jag förstått det dela rätt. Såg dem i butik sist jag var där. Tror att det är många som blir glad över det, jag vet att min kompis kommer att ila och köpa till sommarstuga tex.

  Kommer att bli urbra med en Hol på bron, bästa förvaringen ever :).

 3. Sarah: Den kommer att bli galant när en är klar :).

  Mmm, just precis i detta nu efter maten med gassande varm sol känns det lite jobbigt att fatta penseln och jobba på. Men då man ser resultatet bli man pirrig av glädje, Det är moroten :).

 4. Vilken mysig sittbänk i köket! Så roligt att hitta till din trevliga bllogg!!! Den lägger jag till i min blogglista;-)Linda

 5. Jag gör väl ett nytt försök!Kul att ni gillar jordgloben. Johan har ju slitit riktigt hårt för den.Om det inte varit för all hjälp med flytten som vi fick av Emil (min son) och hans underbara vänner, så hade vi nog inte flyttat klart än.Hoppas ni har en underbar sommar!Hälsningar Maria & Janne i Mörtebo

 6. Linda: Den kommer att bli fab denna sittbänk, imorgon ska hörnan invigas :).

  Maria & Janne:

  Hejsan! Hörde av Emil att du skrivit en rad tidigare.

  Inte mer än rätt att Johan fick slita lite, som Emil slet när vi flyttade. Må vi alla ha funnit våra hem nu, då vi nöter på samma “flyttfirma” så gäller det att inte flytta för ofta ;).

  Stort Tack igen!

  Kram

  Helena

 7. 腕時計のグッチ偽物内部は241の部品から構成して。

  扮してGUCCIダイヤモンド。

  図案そしてで埋め込みする自動的に陀を並べる27粒。

  宝石のがありを含みます。

  この腕時計のダイビングの深さは300メートルに達して。
  グッチ偽物http://www.negucci.com/

  なくてはならないのグッチ偽物が一方で回転して小屋を表して“0”の位置が1つの夜光の三角形のために標記していて。

  それによってスタート。

  時間潜水すると表します。

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *