?

Rosebud Tina

Pelargoner är sommar för mig. Maffiga vackra svagt rosa Mårbacka har jag helst valt hittills. Men nu har jag hittat en ny favorit som heter Rosebud Tina, så fantastiskt vackra blommor. Som små små rosor. Nu vill jag ha en vit och en rosa också. Skirt & vackert!

Liten Astrid

Under avdelningen Fira det/den som firas bör så ska vi fira dotterns stora framsteg med paj i eftermiddag. Hon har under sitt första läsår gått från att vara en liten bylg tjej som inte gärna räckt upp handen och svarat på frökens frågor. Till att kring jul ivrigt börja vifta med den lilla handen:Astrid: Det gör ju inget om det blir fel, då rättar ju fröken och då blir det rätt i alla fall :).Lycka! ?Fotografi: Helena – En mammas dag.

signature

8 comments

 1. Vilken härlig tjej ni har! Hur klok som helst. Klart hon ska firas med paj. :)

  Kram Lotta

  Lotta: Jamen det klart, fira den som firas bör som sagt :).

  Kram

  / Helena

 2. härligt..vilket växande i sig själv..er underbara tjej kommer att gå långt hon är absolut värd att firas med paj :)

  Åsa: Det har varit lite kämpigt detta, men nu är känslan på plats och nu vågar hon, Heja :)./ Helena

 3. Det är bra att fira varje framsteg- särskilt med paj :)

  Känner alltid extra för “blyga” flickor eftersom jag själv är en sådan!

  Sofia: Jag var precis lika med, men jag kom inte över det på samma sätt som hon nu gjort. Det glädjer mig mycket :)./ Helena

 4. Japp! På ngt tokigt sätt har jag också fallit för Pelargoner, trodde att de passade bäst in hos ngn med lantlig, romantisk stil och inte mitt vardagliga, småenkla, helt enkelt en blomma för alla:)
  Trevlig helg!

  Pia: Just Pelargonen passar i de flesta hem tycker jag. Så jag håller med såklart i att det är en blomma för alla :).Trevlig helg!/ Helena

 5. Klok hon är din fina tjej : ) kram från Moskva

  Sofia: Klok som en bok, i alla fall enligt henne själv ;).Kram tillbaka från Gävle/ Helena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *