Pic´s {vår}

Det är vår nu så är det bara. vissa dagar snöar det men tack och lov så är dagarna med sol fler. Är det vår, ja då ska det vara Hello Kitty isisar här hemma. Finns säkert på fler ställen men vi köpte våra på Dollarstore igår. När vi ändå var där så tog vi ett varv och hittade då dessa söta bägare med sked till sommarens (hemgjorda)glass. 20 mycket rimliga kronor kostade ett set om 4.

Våren är kommen 1

I förra veckan fick vi hem smakprov på Ferreros nya produkter Kinder Milk – Slice och Kinder Pingui. Produkterna är en form av kylda snacks och innehåller inga konstgjorda färgämnen eller konserveringsmedel. Astrid och hennes kompisar (samt pappan i familjen) gillar dessa starkt. Vinnaren av de två är nog Pingui, men Milk var inte långt efter. Pris ca 6 kr och finns i butik efter 1 maj.

Finaste tapeten :).

Snart blir det tidiga fåglar på väggen i arbetsrummet. Det ska Bara upp en vägg i nästa vecka först. Sen är det Bara att flytta in på riktigt. Just nu är det ett enda kaos av prylar där inne. Ska bli så skönt att sätta upp anslagstavlor, möblera och använda rummet som det är tänkt. 14 dagar kvar ;).

Fia med knuff

Här hemma har vi inte bara pippi på väggen (snart), vi har det på spel också. Under en period var det bara Yatzy då Astrid övade matte, men nu är vi tillbaka till Fia med knuff. Ett spel som hela familjen tycker om att spela. Att själva spelplanen är i trä och att man spelar med illsöta små figurer gör sitt till så klart.

Vitaste skorna, Lycka i det lilla!

Så var premiärturen i nya kritvita skorna gjord. Några små märken syns, men det är ett tag till innan de blir så där härligt “lortiga“. Med på bilden är också den fina nyckelringen som jag fick i present för ett litet tag sedan. En kille och en tjej med liten mini me, det blir vår familj det. Jag har fått frågor på varför det står HAJ lite här och där hos oss. Svaret är mycket enkelt, det är de första bokstäverna i våra förnamn. Helena Astrid Johan.Update: Nu funkar länken finemang igen och det går bra att beställa nyckelringar!Glöm inte att tävla, idag är sista dagen. Imorgon drar jag en vinnare!Fotografi: Helena – En mammas dag.

signature

15 comments

  1. Åh, vilken underbar nyckelring. Synd att inte länken funkade. Jag hade gärna köpt en likadan.

  2. Anneli: Spelet fick Astrid i 5 – års peresent och det kommer från Blå Elefant. Supersött! Såg att det fanns ett i piratstil numer också för riktiga coolingar :).

    Kram

  3. Vilken härlig första bild! En riktig färgklick som gör en glad. :) Samma sak med tapeten. Härliga färgkombinationer! Min dotter som älskar ljusblå skulle nog bli vansinnigt förälskad i denna tapet. :)Kram Lotta

  4. Emma från Kastberga: Och så himla sköna också :).KramMin plats i solen: Härligt! Igår var det precis så där glatt ute, idag är det lite mer åt det grå hållet tyvärr. Kämpa våren! Tapeterna är ljuvliga man kan nog inte annat än förälska sig i dem, illsöta :).KramNilla: Ja den är så söt, synd att sajten är trasig de finns så många fina kombinationer på dem.

  5. Ahhhhhhhh, vilka härliga bilder! Detta är by far min favoritblogg för tillfället :D

  6. Kan förresten varmt rekommendera att beställa leksaker från Blå Elefant som fia m knuff-spelet ovan kom ifrån. De har ett riktigt fint sortiment. Jag beställde leksaker därifrån till min dotters födelsedag för några veckor sedan och det var jättesnabb leverans av välpackade varor. Blev mycket nöjd! Jag har ingen anknytning till företaget kanske jag ska tillägga, jag tycker bara det är roligt att berätta vidare när man fått bra service :)

  7. Sofia: Åhh så glad jag blir, Tack! Håller helt och hållet med dig, jag har heller inga band till Blå Elefant men har shoppat där några gånger och har alltid blivit mycket nöjd :).

  8. Åh jag måste verkligen ha en sån nyckelring :) Och vilken bra present att ge bort. Håller utkik på fungerande länk.Som vanligt är din blogg härlig att läsa. Vackra bilder, enkelt typsnitt….tja härligt helt enkelt :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *