Önskelista 2010

Önskelista 2010

Det är nära nu. Om lite mer än en vecka fyller jag år. Trettioåtta. Astrid frågar varje dag vad jag önskar mig i födelsedagspresent. Och  jag svarar samma sak varje dag, en färgglad teckning och en mumsig kladdkaka. Så Johan denna önskelista är riktad till dig :).1. Tavlan I Eat Cake In Bed av Therese Sennerholt känns helt rätt på en vägg i sovrummet. (Med lite tur så är det dessutom sant i alla fall den dagen).2. En lovely Knit från Odd Molly, denna i färgen Grey är jättefin och passar till det mesta.3. I veckan som gick så gav jag våra vinglas till Erikshjälpen. Jag är nu på jakt efter nya, lite roligare. Lite mindre klumpiga. Dessa från Åhléns tycker jag är fina. Mary är namnet!4. Fin bok att skriva ner sina favoritrecept i. My very own cookbook från House Doctor.5. Här hemma är vi mycket förtjusta i Mumin. Vi har redan några muggar, men en till har vi plats med. Vårens nya Rose Garden känns helt rätt med tanke på alla mina planer för baksidan.6. I sommar blir det bröllop och med den högtiden kommer det massor av prylar. Jag gillar det! Några ting kommer jag absolut att köpa. Det är otroligt kitchigt och skoj. Denna skål är ett måste, en kopp också. Samt en bricka :).7. Leila Lindholms nya bakbok One more Slice är väl egentligen inget för en tjej som inte tål gluten. Men bilderna är ju så inspirerande och underbara så den funkar som blädderbok allena också.8. Anu Penttinens Vitriini askar talar till mig. Alla och en var är varmt välkomna hem till mig!9. Kaj Bojsens söta apa har stått på önskelistan i flera år nu. Även om jag vet att maken inte delar min passion för den lilla apan så smyger jag med den i år igen. Man ska aldrig ge upp säger dottern, modern instämmer :).10. Mer bröllop, denna gång en groda för placeringskortet. Jag önskar mig två stycken till mitt skrivbord. En för dagens: Att göra. Samt en för veckans. Från Svenskt Tenn ?.Nu håller jag tummarna :).Bild: Eget collage med bilder från ovan länkade företag.

signature

12 comments

  1. Snyggt collage! Jag var inne på Cervera och beställde mig Vitriini, får se när de dyker upp. En ny Mumin-mugg vill jag också ha :-) Ha det bra.

  2. Nilla: Tack :). Får nog ta mig en tur till Cervera och kika på dem jag också, de är rackarns snygga! Man blir glad av Mumin :).Det samma!

  3. Jag fyller också tretioåtta i år. Om en månad precis. Tycker önskelistan såg bra ut. Jag ska också meddela min man att jag önskar mig nr 1, 2, 4, 7, 8 och 9. Tack för tipset. ;D

  4. Det var många saker som jag också skulle kunna skriva på min önskelista. Jag har alltid en stående önskelista…Det blir säkert något fint!Kram

  5. Nu måste jag protestera å det högljuddaste! Klart att Leilas är något även för en glutenfjant som dig! (Och mig :)! ) Muffinsen från hennes pice of cake är bland det godaste jag vet, bara byta ut mjölet mot glutenfri mix. För att inte tala om den saftiga choklad- och hasselnötskakan, som tom är glutenfri från grunden! Visst går det åt skogen ibland, men oftast är det bara att byta och blanda.Så våga för allt i världen inte använda den som blädderbok allena!kram från en glutentott till en annan=)

  6. Vilken härlig önskelista!Hoppas att du får alla:)Ettan har jag fast i powder. Jag gillar den så mycket.Åttan ser spännande ut så det måste jag kolla på i verkligheten.Kram!

  7. Då får vi väl hoppas att Johan läser här : ) Muminmuggen var ju bedårande, vi har också några och den där skulle ju bli en fin komplettering i samlingen.

  8. Alla: Roligt att ni gillade önskelistan och att några tog den vidare :). Nu håller vi tummar och tår att vi får något av det önskade på våra respektive födelsedagar … Eller mors dag, det är ju snart det med :).Kram KramLillstrumpan: Jag vet, jag är lite för feg när det kommer till bakning. Jag bakar i stort sett ingen förutom pizza om det innehåller med än 3 dl mjöl. Jag har nämligen lyckats mycket bra med alla bakverk då de innehållit 3 dl eller mindre. Men jag ska våga mer. Jag börjar med att göra Leilas muffins :).Tack för pepp!KramAnneli: Oh yes, han vet om listan :). Illsöt är hon Muminmamman när hon vattnar i trädgården. En sådan må vi ha i sommar du & jag!Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *