Jag ? Randigt!

Jag ? randigt!

Blått och Vitt. Det var kombon denna gång. Ett stycke randig klänning från Indiska. Jag får inte nog, detta är min fjärde denna vår. De kan tyckas att de ska vara samma lika, men så är det inte. De äro alla olika men med det gemensamma att de är just randiga. Denna nya från Indiska är favoriten så den får bli måndagens tips. Mjuk och skön för endast 149 :-.Dottern är randig även hon, kläderna från Pomp de Lux var superduperhärliga. Rekommnederas även de :).Bild: Eget collage med bilder från indiska.com samt popdelux.se.

signature

11 comments

  1. Snygg!Och jag är fortfarande så himla nöjd med min beställning från Pomp. Nu är lillan de lux:ad till tårna och idag ska jag hämta ut paketet med jackan/kappan (och jeanskjolen) som jag inte visste att hon behövde när jag beställde den första omgången. Den där klänningen valde vi med, i färgen corall, och den grå koftan ligger i tvätten just nu med färska mjölkfläckar efter frukosten. :)Än en gång – tack för tipset!KramLina

  2. Lina: Vardagsnygg blir man i denna, bästa sorten med andra ord :). Jag kan förstå det där med att man inte riktigt visste vad man egentligen behövde (läs kanske inte) vid första beställningen … Host! Jag har lagt locket på nu, vi får njuta de plagg vi har. Och se fram emot nästa säsong och några nya gobitar då!Håller en tumme för dig hos tandläkaren. Då jag också rotfyllt så känner jag med dig idag! Heja!Kram

  3. Åh, den var söt! :-)Jag gillar också randigt – och prickigt. Tycker det blir rackarns snyggt ihop med enfärgade tillbehör. :-)

  4. Jag och flickorna älskar också randigt och prickigt. Klänningen från Pomp är fab – men att den har en luva där bak… då går den bort!

  5. Hej!Vill också handla till min dotter. Hur är de i storlekarna? Hur lång tid tog det innan leverans? Tycker allt är jättefint!

  6. Elle: Jag tycker att storlekarna är rätt generösa, i alla fall på klänningarna som jag har mest erfarenhet av. Astrid kommer kunna ha sina ett tag, det ser jag som en stor fördel. Jag tyckte det gick rätt fort att få paketet, ca en vecka skulle jag tro. Urfina kläder i skön kvalité är det, tror att ni kommer att gilla dem också :).Catten: Randigt är det nya svarta vet du ;). Pomp är lite av en mani det också just nu, Lovely!Kram Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *