Helg x 4

Jajamen, Det blev helg även denna vecka. En helg ska spenderas med dottern och plan ett är att vi ska ha pyamas så mycket det bara går. I övrigt ska vi baka en kaka, gå promenader och titta på Julstrul med Staffan & Bengt. Minns ni den? Astrids upplägg, men jag gillar :).

Kaniner från Cosas 1

Idag hämtade jag ut ett paket från Cosas som bland annat innehöll dessa 3 små kaniner. Både katter och barn blev omedelbart mycket förtjusta och vi ska nog se det mest som en bonus om de håller hela vägen till påsk. Jättesöta är de så jag färstår att man vill pyssla om dem. Jag är mycket glad åt dessa också för det betyder att vi har lite påskiga ting här hemma. Övriga ska ni få se i nästa vecka tänkte jag. Blir ett kort inägg det ;).

Kaniner från Cosas 2

Är det Påsk snart mamma? Den frågan får jag minst 15 gånger om dagen nu. Väntan på Påskharen känns extra jobbig i år upplever jag. Kan det vara för att hela önskelistan är full med Littlest Pet Shop önskningar i år. Kan man få för många? Nix! (Personligen känner jag en smula annorlunda gällande de plastiga djuren, Men jag biter ihop och tänker Smurf, Penntroll, Smurf, Penntroll).

Kåre från Créme de la Créme

Får jag lov att presentera Kåre? Nu bekantskap här hemma från härliga Créme de la Créme. Så här står det i beskrivningen: Voila, här är Kåre! Med en lilablommig djup tallrik från Rörstrand som bas, fortsätter Kåre med en ljusblå assiette med blommor och guldkant från Gefle. Överst en riktig prinsesskopp i guld och rosa, ursprung okänt. På toppen en grönvit porslinsknopp. Inte illa det inte :).Nu vet jag ju att Kåre är ett kakfat men jag tror ändå att den (hon) ska få stå i vårat kommande badrum och hålla ordning på ringar, halsband samt allehanda småplock i koppen. En och annan pralin kan säkert komma att passera här också. Jag tänker tjejträff …. Lovely!

Fredagsbuketten

Det blev ingen fredagsbukett idag då förra veckans ranunklar står vackra än. Tackar vi för. Ni har varit några som undrar var man hittar ranunklar här i Gävle? Och just nu är de urlätta att hitta, de finns nästan överallt. Plantagen, Ica Maxi (Hemlingby) City Gross, nere på torget. Den vackra ranunkeln sprider sig minsann :).En riktigt fin helg önskar jag er alla!?Fotografier: Helena – En mammas dag.

signature

6 comments

  1. Men, vad roligt att se att Kåre hittat hem! Jag har också ett kaffekoppsfat i tre plan som jag använder som förvaring av smycken. Koppen är utmärkt för ringar och örhängen :)Trevlig helg!

  2. ojoj kåre är ju helt underbar! Vill oxå ha… men inte prio just nu… ska fixa till lilltoan;)jajjamän kommer ihåg julstrul, men älskade den andra med staffan ling… liv i luckan! Den går inte att få tag på tyvärr… har sökt med ljus och lykta!Ha en fin lördag!Kram pernilla

  3. House Of Svea: Visst är det härligt med vår :). Ida: Visst har Kåre hittat hem :). Just nu är fatet fint placerat i sovrummet fyllt med allehanda krims krams. Härligt :).Pernilla: Kåre är en riktig pralin :). Liv i luckan ja, den minns jag också om än lite mer luddigt då jag var lite för gammal för att titta på julkalendern då. Det blev till att titta i smyg ;). De tycks släppa några inför jul numer, så med lite tur så är det Livat i luckans tur i år!Kram KramNilla: Tack! Så den gör, mysigt :).Hannah: Visst är de fina :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *