Ett lyckat recept:

Blåbärspaj

Förutom choklad så är det blåbär som jag kan bli så där otroligt sugen på att jag bara måste äta det. Denna blåbärspaj med kokos har det blivit vid några av dessa tillfällen nu och den är verkligen god. Man måste dock gilla kokos för att den ska gå hem. Vaniljkrämen smakar så klart mumma till. En smak av sommar för oss. Prova vettja! Något annat som ni bör prova om ni gillar kokos är Renée Volitaires Rostade kokoschips. Goda som de är men godast som topping på frosting när man gör cupcakes till exempel eller hemmagjord müsli. 

Coco Avant Chanel

Och så ett snabbt tips till er som grunnar på om ni ska se Coco Avant Chanel eller inte, gör det! Man blir glad av den tycker jag, även om Coco själv kanske inte var den gladaste laxen i lådan. Det är en vacker film, som fick mig att vilja bära mer randigt än vanligt :).Blåbärspaj med kokos & vaniljkräm + Coco Avant Chanel = ?

signature

9 comments

  1. Mina favoriter är också choklad och blåbär, när jag väljer kulglass ingår dessa smaker alltid! Så gott med paj och inte att förglömma vaniljsås… MUMS!Anna

  2. Det låter så gott. Måste provas.Nu har jag äntligen använt min glassmaskin och det blev en riktig hit.Tack för tipset och påminnelsen, som jag fick på din blogg, om att jag faktiskt hade den i källaren där den bara samlade damm. Nu ska jag fortsätta att använda den. Passar riktigt bra nu när våren och sommaren är på väg. Glasstider!Kram!

  3. Pajen ser otroligt god ut, kanske får testa den till helgen tillsammans med Coco Chanel. Har länge velat se filmen men det har inte blivit avHa det gott / Karin

  4. Alla: Pajen är en riktigt god historia, min blir sällan eller aldrig så fin som på bilden. Men maffigt god lika så :). Filen är riktigt fin, men se till att den har svenska undertexter om ni ska få njuta. Jag började se den med engelsk. Franskt tal, engelsk text och så en svensk hjärna på det. Svårt :).KramAnneli: Jag plitar i detta nu ner GLASSMASKIN på min önskelista. Med lite tur så blir det glass i stora lass även här hemma i vår. Underbart att det blev bra, känner mig mycket taggad nu känner jag :).Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *