Läst i helgen:

Blomster og Buketter

Eller läst är kanske att ta i, min danska är långt ifrån önskad form. Men jag har bläddrat  i denna vackra blomsterbok signerad Isabella Smith och drömt om våren och sommaren. Jag gillar nog denna en smula mer än Inred med blommor av Tricia Guild. Blommor og Buketter känns mer användbar. Jag tokgillar den. Tokfint pris har den också :). Rekommenderas varmt!Bild: isabellasmith.com med kludd av mig.

signature

5 comments

  1. jaha, den kanske man skulle slå till på. Jag älskade verkligen ett av dina tidigare boktips (Elsk dit hjem) Adlibris är grymt!Vad billiga Maison Belle-grejerna var på hennes sajt förresten! Med frakt kanske det inte lönar sig ändå men man blir ju så frestad, de är härliga./Ylva

  2. Ylva: Den är urfin denna, jag blev så glad när den fanns hos Adlibris. Blir ju en rejäl sudd billigare för oss i sverige då. Elsk dit hjem har jag plockat fram igen och hoppas på att bli inspirerad till mitt arbetsrum. Priset är i danska kronor och den brukar vara dyrt för oss, frakten kostar på också ja … Blir förmodligen billigare att beställa från en butik närmare om du inte har en leverantör i stan eller kan gå ihop med någon och beställa. Jag är ett fan av Maison Belle prdukterna, vi kör dem alltid i badrummet. Det luktar rent och innehåller inte så mycket skumt. Mumma!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *