Less is More

Jamen jag vet, vi ska uppskatta det svenska klimatet och att vi faktiskt har så tydliga årstider. Så gör jag också, oftast i alla fall. Men nu är jag rusktigt trött på denna ihållande kyla, önskar mig mildare väder så mina leder jublar av lycka igen. Jag drömmer om dagar utan mössa och vantar, jag drömmer om detta:

Spring Feelings 2010

1. T-shirt med snyggt Springsteen tryck. 2. Sött armband från Kappahl. 3. Jag är i behov av en ny svart kavaj, denna från Lindex gillar jag mycket. 4. I garderoben just nu har jag bara mörka jeans, ett par ljusa skulle inte sitta helt fel med andra ord. 5. Lite rött på läppen tycker jag man kan kosta på sig varje dag, livet blir lite gladare då :). 6. Mmmm, Lovely! 7. Vita tygskor hör våren och sommaren till, dessa finns hos H&M till ett urbra pris.Bild: eget collage med bilder från ovan länkade företag.

signature

7 comments

  1. Det där armbandet var riktigt snyggt. Som hela collaget!Köpte ett par gympaskor på rean, men inser att det dröjer innan jag kan använda dem. Vill också ha värme!

  2. Caroline: Visst var det, till en synnerligen rimlig slant också :). Huga ja, känns som en evighet tills det blir april/maj. Vi får bita ihop och hålla ut helt sonika, tids nog är vi där.

  3. hej nu har jag tittat och tittat på allt fint du lägger upp så nu är det nog ändå dags för mig att säga Hej – så Hej hej! Dina collage är så väldigt inspirerande, speciellt som jag själv aldrig riktigt får till en hel outfit. Tack för allt jobb du lägger ner på bloggen och sen en stilla fråga; hur lång tid tar det för dig att göra dessa collage. Har du några liggande eller plockar du på vägen så att säga. Mycket trevlig läsning iallafallHälsar Kerstin

  4. Anna / Sand´s Drömmar: Trevligt, Tackar :).Kerstin: Så trevligt, Hejsan! Så glad jag blir att du blir inspirerad, det är ju det man hoppas på när man pillar på collagen :). Svårt att säga hur lång tid det tar, det beror så på det. Ibland går det blixtsnabbt och ibland pillar man på det i flera dagar till och från. Ibland när jag är inspirerad som bara den, det händer titt som tätt. Oftast nattetid ;). Då gör jag flera, och skriver texten efter hand. Men oftast är de färskvara så att säga.Trevlig Helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *