Ett klick = Ett vaccin

unicefkampanj-copy.jpg

I världens utvecklingsländer kommer 128 000 små barn att dö av stelkramp i år. UNICEFs mål är att stelkramp hos nyfödda inte ska finnas i något land efter 2012. Genom att vaccinera blivande mödrar undviker man dödsfall hos såväl barn som mammor. Sedan programmet startades har sjukdomen utrotats i tolv nationer. Pampers och UNICEFs globala samarbete är inne på sitt tredje år. Hitintills har Pampers skänkt 150 miljoner doser stelkrampsvaccin till UNICEF. I år hoppas man att kunna skänka ytterliggare minst 100 miljoner doser till kampen att rädda nyfödda barn.

Allt du behöver göra för att hjälpa till att rädda liv är att klicka på bilden med stjärnan ovan. För varje person som klickar skänker Pampers en dos vaccin till UNICEFs arbete med att utrota stelkramp i tredje världen.

Hjälp till du med

signature

6 comments

  1. Kopierade din fina stjärna och la den på min blogg med, så kan mina vänner också bidra till fler vaccin. Hoppas du inte blir allt för arg… ;o)Hänvisar givetvis till din blogg, att den och faktatexten kommer härifrån!Mvh Mia :0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *