Ikväll äter vi:

Vegetarisk lasagne

Denna vegetariska lasange har jag bloggat om tidigare, men den är så god att den förtjänar en sväng till. Vi gör den med med smaksatt keso och västerbottenost. En matig sallad och lite bröd passar bra till. Receptet är för två portioner så vi dubblar och njuter den igen som matlåda någon av de närmaste dagarna.Hoppas det smakar :).

signature

6 comments

 1. Mia: Det var så lite, Det samma Det samma :).

  Kram

  Att ha det gott: Det Är mycket smaskens :).

  Kajsaji.com: Absolut måste du testa denna überenkla men kalasgoda lasange :).

  Anne O: Då är mitt jobb klart för idag, glädjer mig :).

  Tack så mycket. En fin dag önskar jag även dig!

 2. Jag brukar ha i ganska mycket färsk bladspenat och lax när jag gör veggolasagne, dottern är vegetarian,men äter fisk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *