Ho Ho

Pysselugglor

Normalt är jag inte så förtjust i ugglor som bekant, men man ska aldrig säga aldrig. Igår pysslade jag och Astrid här hemma med 4 toppensöta ugglor från Mibo. Det funkar som så att man köper en pdf från deras sjat för ca 20 – 25 kr och inom 24 -timmar får man ett mejl med underlagen. Sedan är det bara att skriva ut ugglorna, klippa & klistra. Astrid tyckte att det var jätteroligt pyssel och satt tyst och klippte länge. När ugglan sedan var ihopklistrad och klar då var det pur och skär lycka :). Det står att det tar ca 5 – 10 min att göra en uggla, det är nog lite i underklant tycker jag. 15 – 20 min för en vuxen är nog lite närmare sanningen. Våra ugglor blev inte lika perfekta som på produktbilden, men toppensöta likväl. Inte sant? Rekomenderas varmt till alla pysselbitna.Nu kikar vi på dessa killar till jul, samt denna almanacka för 2010 …. Lätt att slinta med fingert här :).Fotografi: Helena – En mammas dag.

signature

4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *