Ljus x 2

Ljushjärta från ÅhlensTanken var att vi igår skulle packa in oss i bilen och åka på en stor loppis lite utanför stan. Vi ångrade oss dock när vädret var så trist, så vi drog till Åhléns och kände och klämde på alla julsakerna istället :). Några små ting inhandlades och lades snabbt ner i jullådan och så blev det detta hjärta. Jag hängde bara snabbt upp det för att ta en bild till er samt kontrollera att alla lampor fungerade. Det är helt underbart! Lite krokig och brokig, precis som jag hoppats. Man kan hänga den som jag gjort här, dvs på en krok/hängare. Annars så följer det med ett band så den kan hänga i fönstret. Jag skulle vilja sätta upp det på direkten, men jag ska hålla mig tills vi flyttar i början på december. Hjärtat finns hos Åhléns och kostar 355 kr.När vi ändå är inne på ljus så passar jag på att gratulera Anna N som blev vinnaren i vår hösttävling tillsammans med Röshults. Grattis!Fotografi: Helena – En mammas dag.

signature

3 comments

 1. Åh vad fin! Själv har jag inte än hunnit spana in Åhlens julsortiment men det brukar aldrig vara någon besvikelse, alltid hittar man något! Kul att köpa ting till den nya bostaden:) Ha en fin vecka Kram Mia

 2. Åååhhh….tusen tack!Så himla glad jag blir för den jättefina vinsten!Sitter här & flinar för mig själv!Jag är en av de som aldrig vinner – men där ser man – plötsligt händer det! :-)Tack, tack igen snälla Helena & Weronica för min fina vinst!Ha en jättebra dag – för det ska jag ha! ;-)KramAnna N

 3. Mia: Den är ljuvlig :). Längtar så tills jag får sätta upp den senare i vinter. Håller med, de vågar lite anorlunda prylar så man kan hitta riktiga keepers där.

  Bland det bästa & roligaste med att flytta de små nya inköpen. De blir inte så många, men naggande goda :).

  Kram

  Anna N: Åhh nu blir ju jag superglad för att Du blev så glad. Härligt :).

  Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *