Pysseltid

Finfin anslagstavlaJag tycker mycket om att pyssla som jag berättat tidigare. Måla, göra om, göra nytt eller copycatta spelar mindre roll. Jag älskar dem alla, bara jag får jobba med händerna. Jag har idag minst 7 olika pyssel/fix på gång här hemma. Inget är klart, alla väntar de på att jag ska färdigtälla dem. Men tiden har inte räckt till på ett tag och till slut så blir det som annars är så roligt till ett måste. Man vill inte titta på de där prylarna som inte är klara, vill bara få det klart.Därför ska jag inte dra på mig nya projekt nu, utan alla svep av lust till pyssel jag får sparas i mappen: Till en regnig dag. Där hamnar denna illsöta anslagstavla från Cox & Cox. De skulle passa perfekt till Astrids nya rum om det inte vore för färgerna. Jag ska göra en egen, i pastellfärger till dottern istället. Men det tar vi sedan, i vinter en härligt iskall söndag. Pyssel ska vara kul och bör på intet sätt stressas fram. Tänk på det.Måste bara passa på och tipsa om våra två nya julsaker för i år (vråltidigt, jag vet) också, en nyckel och en supersöt ekorre. Även de till Astrid, som älskar valnötter.Bild: Eget collage med bild från ovan länkat företag.

signature

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *