Jag gillar!

Jag fick frågan om jag ville prova den nya hårborsten från Braun för ett tag sedan och jag sa ja då mitt hår behöver all hjälp det kan få :). Vi tar det från början med några ord ur pressmeddelandet:”Satin Hair Brush är utrustad med en jon-teknologi som skickar iväg laddade partiklar som i sin tur gör att håret håller sig lent och kontrollerat. Håret blir både mjukt och lättskött.”Braun Satin Hair BrushSatin Hair Brush släpper ut laddade partiklar från borstens mitt rakt ut i håret genom ett knapptryck. Partiklarna reder ut skadade områden och minimerar de risiga och statiska håren samtidigt som glansen och mjukheten ökar avsevärt. Borsten minskar även motståndet mellan hårstråna, precis så som balsam gör. Satin Hair Brush är den första Braun produkten med IONTEC-teknologi som inte värms upp, vilket innebär mindre slitage på håret.”Efter att jag använt borsten i några veckor nu kan jag bara säga att den är bra. Jag ska försöka förklara Hur bra. Blunda, och så tänker du dig ditt hår som det ser ut när du sovit med det blött, eller när du glömt att köpa balsam. Eller bara haft mössan på dig när du var ute. Mitt bäbishår klarar igen av tidigare nämda grejer så bra alls. Så för att ge borsten något att bita i första gången så körde jag en kombo. Sov med håret blött i turban (No balsam). På morgonen tryckte Johan ivrigt på borstens On-knapp och sa: – Kör! Så jag borstade igenom håret en gång, och då händer det . Håret såg ut som nyblåst hår tvättat med balsam. Det låg slätt och fint och det var glansigare än på länge. Jag behöver knapast tillägga att jag är sjukt nöjd med denna borste va?. Tänkte väl det :).[Rek pris på borsten är ca 499 kr] men hos Eleven kostar den 399 kr.En borste att plita ner på önskelistan inför jul flickor, helt klart :).Bild: Eget collage med bilder från braun.com.

signature

12 comments

  1. Oj oj, din beskrivning av denna borste fick mig att klicka redan nu, jag vill inte vänta ända till jul. Hoppas att den fungerar på mitt frizziga rufs!

  2. Jag skulle aldrig köpa nåt sånt om jag inte fick höra att den va bra – det låter liksom för bra för att vara sant… Men nu, jaa, kanske! Vad kul att ni hittat ett radhus närmare Astrids skola och kompisar och lite närmare drömhuset;)Ha det gott! KRAM

  3. Camilla(s nya hem): Den är jättebra må jag säga (igen då), blev riktigt glatt överraskad :).Lo: Så kul! Jag tror säkert att den kommer att göra underverk med ditt hår också. Berätta gärna hur det gått när du provat den sedan.Mrs. b: Säkert så, tror inte att den vänder sig till en speciell hårtyp utan funkar på oss alla :).Victoria: Samma här, jag är jätteglad att jag fick prova den så jag sett att den fungerar. Det låter ju lite hokus pokus när man pratar om den :). Ja det är så skönt att vi ska flytta nu äntligen, jippi :). Drömhuset kommer sedan, det vet vi. Hoppas att allt går fint med er flytt också.Allt gott! Kram

  4. Låter onekligen lite hokus pokus med jonteknologi i en hårborste – vart skickas partiklarna iväg?!. Du bara fick den för att prova och göra lite reklam i bloggen eller hur kommer det sig att du fick frågan om att prova den? Men du känns ju rejält pålitlig så man blir ju nyfiken! Den är alltså så bra att du varmt rekommenderar den till dina trogna läsare som litar blint på dig? :)

  5. Dotty: Ja du det var en bra fråga, har jag inte tänkt på. Jag skulle tänka mig att jag borstar igenom håret typ 3 gånger om dagen.Mamma P: Japp, det har jag också fråga mig. Var tar det vägen? Stutsar säger maken … Lite scary är det ju. Jag fick den för att prova och sedan svara på 5 frågor för företagets räkning. Det händer ju då och då att man får prova nya produkter, vissa har varit bra och andra har varit rent usla. Borsten är den första jag bloggar om, för jag gillar den. Jag skulle aldrig skriva gott om en produkt som jag inte tyckte om, då låter jag helt enkelt bli att skriva något alls. Om denna borste är magiskt det vet jag givetvis inte, Men jag vet att den fungerar finemang på mitt hår så chanserna är att den funkar på andra också så då ville jag tipsa om den. Så absolut, jag rekomenderar den varmt :).

  6. aa: Som sagt, jag fick prova borsten och tyckte att den var bra. Därför tipsade jag om den. Jag har provat andra saker också som jag inte gillat och därför inte skrivit om dem. Varken mer eller mindre var syftet med inlägget.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *