Denna får mig att längta

Sötaste vinterjackanDet var fortfarande högsommar när Indiska la upp sina bilder till kommande höst/vinter – sortiment. Men hur varmt det nu än var så föll jag handlöst för denna jacka. Jag såg framför mig hur jag går långa promenader i den när det småsnöar och det knarrar under fötterna. Det biter lite i kinderna men solen skiner och snön glittrar. Ser ni det? Jag såg det så tydligt att jag ställde alarmet i mobilen så jag skulle kunna börja spana efter jackan lite innan v.39 som står uppgivet som säljstart. Vill inte missa! Nu behöver jag i och för sig inte en vinter jacka till, och den kan ju vara fruktansvärt obekväm och rent av ful där i butiken. Men tänk om den inte är det, tänk om den är helt underbar. Ja, då är jag på plats i tid :).Bild: Eget collage med bild från Indiska.com

signature

7 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *