Några [av höstens] favoriter

Några av höstens favoriterIgår förmiddag bestämde jag mig för att nu är det dax, nu möter vi hösten. Bort med lätta sandaler och fram med lite mer skoaktiga skor. Vid lunch var det så varmt att man höll på att förgås för det var så soligt :). Sol eller inte, nedan ses några av mina favoriter just nu. Är det varmt och fint är det bara att köra, är det lite kyligt på med en kofta eller jacka.1.Grå scarf från KappAhl. 2. Tunika från Topshop med lite smock i midjan för snyggare passform. 3. Stor svart ring, Topshop. 4. Liten tygkasse med snyggt motiv från Twist & Tango hos Ellos. 5. Leggins från H&M. 6. Ursnygga mockastövletter till det eleganta priset 599 :-, dessa måste jag prova :).Bild: Eget collage med bilder från ovan länkade företag.

signature

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *