16 september

FyrvaktarenNu närmar det sig äntligen. Fyrvaktaren, Camilla Läckbergs nya bok är på G. 16 september släpps den, men redan nu kan man förhandsboka ett ex som dimper ner i lådan den dagen. Efter sommarens fiasko med Hypnotisören [Som i min mening inte förtjänade någon hype alls när det kom till kritan] vill jag ha något nytt spännande att sätta tänderna i. Eller rättare sagt något nytt att ladda iPoden med, det finns tre författare som jag inte läser själv: Camilla Läckberg, Liza Marklund & Mari Jungsstedt. Detta på grund av att Katarina Ewerlöf gör ett helt fantastiskt jobb när hon läser upp dessa böcker. Vilken inlevelse. Igår började jag lyssna på denna bok, även den uppläst av Katarina och den är mycket spännande Indeed :)!Här kan du smygläsa första kapitlet ur Fyrvaktaren.

signature

9 comments

 1. Just de (-marklund) lyssnar jag också helst på .. samma smak således! Fast på sista tiden har jag mest lyssnat på Åsa Larsson

 2. Åh, jag älskar också att ladda ipoden med ljudböcker! Jag håller med dig Katarina Ewerlöf gör ett mästerligt jobb. Marie Richardssons inläsningar av Anna Jansson gillar jag också. Just nu är jag inne på de sista minuterna av Drottningoffret, inläst av Angela Kovács – den rekommenderar jag varmt!

 3. Katarina Ewerlöf läser också Viveca Stens I de lugnaste vatten och I den innersta kretsen. Mycket spännande och trevliga deckare som utspelar sig i Sandhamn. Rekommenderas!

 4. HejSer också fram emot Fyrvaktaren, men i väntan på den kan jag tipsa om en annan mycket spännande deckare. Mamma,pappa,barn av Carin Gerhardsen, rekommenderas varmt.

 5. Hon är så himla bra på att läsa upp böckerna så man vill inte sluta att lyssna. Den du lyssnar på nu har jag redan lyssnat på. Jag har faktiskt blivit lite fast i att lyssna på böcker istället för att läsa dom. Men det är väl som allting, det går i vågor. Snart är jag kanske trött på att lyssna och bara vill läsa igen.Mamma C

 6. Finns inget bättre än att lyssna på talböcker under all den tid man ägnar åt att vara “på väg” någonstans! Tack för bra tips!

 7. Alla: Tack så mycket för era förslag på bra böcker att lyssna på, jag har skrivit ner dem i min lilla bok med tips att prova för kommande inköp.Kram

 8. この時精巧で美しい設計。

  紳士設計を求めるのグッチ偽物だけのために計算して。

  毎日つけて最も休む風格を現しに適合して。

  その時計の殻の防水性能は200メートルに達して。

  言いふらす動感の外観。

  グッチ偽物http://www.negucci.com/

  それを多い競争相手。

  グッチ偽物中で才能がすべて現れさせます。

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *