Vackert

Vackra tapeterJag erkänner, fram tills förra fredagen hade jag inte hört talas om tapetkollektionen Pip från Intrade. Men sen sa det pow och jag såg den både här och där. Till exmpel så visade det sig att den galet snygga väggen i tidningen Living etc i sommar var just denna från Pip. Denna tapet kräver sin vägg, den saken är klar. Men vilken vägg det skulle bli sen*. Som vuxen skulle man hänföras och tänka på sommrar på landet som liten. Och barnen skulle kunna titta och hitta nya fina “rutor” varje dag, det skulle bli likt en saga. Just nu har jag ingenstans att sätta upp denna tapet, eller någon annan i kollektionen** men så snart vi hittar ett hus och flyttar så blir det minst 3 fonväggar i hemmet med vackra fåglar och blommor som alltid blommar. Något att se fram emot, helt klart :).Trevlig helg!* Här kan du se bilden i större skala.** Klicka på våra kollektioner och dra på scrollisten tills du ser Pip, klicka och njut :).Bild: Eget collage med bilder från intrade.se.

signature

15 comments

  1. Jag har tapetserat med två tapeter ur denna kollektion. Båda använde jag i mina tävlingsbidrag i “Jakten på Sveriges härligaste inredningsblogg” som anordnades av kanal5 tidigare i våras. Hela kollektionen är en samling med underbara, färgglada tapeter. Jag gillar!

  2. Vilken spännande tapet, det är nog inte bara barnen som skulle leta nya rutor varje dag, det skulle jag också göra! Om du vill, titta förbi hos mig och hjälp mig välja nytt matbord! Kram//Victoria

  3. Hej, jag ber och ber och ber och hoppas att du läser igenom detta, och efteråt försöker klassa det som “icke-reklam”, trots att jag vet att det skriker bloggreklam om det, men om du läser vidare inser du att det är reklam i gott syfte.Jag är en av många inom “blogg-världen” som kämpar för att nå toppen, eller i alla fall hamna bland de 100 mest lästa.Anledningen är i själva verket absolut inte för att söka kändisskap eller bli berömd, det hoppas jag slippa, eftersom att jag bloggar anonymt…vilket är sällsynt och kan verka konstigt.Men med tanken på innehållet i min blogg anser jag att jag mår bäst av att kämpa för att behålla min anonymitet.Jag skriver för att skriva av mig, jag måste få ventilera – och nu såhär år 2009 finns det inget bättre eller modernare vis att göra detta på. I samma sväng som jag får ur mig de ord jag behöver tömmas på finns chansen, förhoppningarna, också om att jag eventuellt i bästa sätt genom mitt enkla skrivande kan hjälpa folk runt omkring.Jag skriver för att överleva, och för att stötta…jag skriver om kampen tillbaka till ett normalt liv, längtan efter glädje och lycka…jag skriver för att jag måste, för att bearbeta. Jag skriver om min vardag efter våldtäkten.Genom att bara läsa denna kommentar hjälper du, genom att välja att godkänna den hjälper du ytterligare.Kanske kan du också hjälpa ännu ett steg?! Javisst…både för min skull – för att nå ut – och för andras skull för att de lättare ska hitta till mig.Du kan publicera min kommentar som ett inlägg, eller på ett annat enkelt sätt bara skriva en liten länk helt oskyldigt, till mig, i ett inlägg eller i ditt vänstra hörn på bloggens sida.Jag tackar dig tusen gånger om för att du (om du gjorde det) läste igenom denna långa kommentar. Och återigen – se det som behövlig och god reklam!Mvh,Anonymhttp://www.metrobloggen.se/offer

  4. Den påminner mig om gamla fina kort som fanns hos farmor å farfar när jag var liten tro om jag inte missminner mig att det var spelkort. Oj så fin och massor av nytt att upptäcka varje dag el kväll i sängen OM man nu hade den som fond i sitt sovrum för där får jag tji för mannen i mitt liv tycker inte som jag att den är vacker att se på… nej han tycker den är rörig och för mycket av ALLT jaja vi kan inte tycka lika jämnt. FINA är dessa tapeter i mina och många andras ögon. Kram och välkommen till vardagen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *