Kanske dax dårå …

Light up you´r life!Jag minns det fortfarande lite som en aha-upplevelse första gången jag såg denna typ av lampa. Det var för några år sedan och jag var med min mamma på NK och Newport:s butik där. Allt var så fint, en helt ny värld. Sen började jag kika så smått på prislapparna och då var det inte riktigt lika skoj längre. Om jag inte har helt fel så kostade en lampa av denna typ ca 6500 kr på den tiden. Helt andra priser hittar vi hos Ellos & Mio på dessa lampor i höst. Jag är svag för dem båda, men jag tror att den vita skulle passa bäst hemma hos oss. Mio hade på det hela taget ett mycket tilltalande lampsortiment denna höst, härligt!Bild: Eget collage med bilder från ovan länkade företag.

signature

11 comments

  1. Precis de lamporna har jag också tittat på! Har bara inte kunnat lista ut riktigt vart vi skulle ställa dem Men snart så, kanske. Bra tips om Ellos, hade inte tänkt på att titta hos dem. Mio har en fin lampa, vars namn jag för tillfället inte minns, från Watt&Weke också i höst. Droppformad fot i klarglas, svart eller vitt. Finns mycket mumsigt att spana på. ;)

  2. Åh, jag har själv nyligen investerat i den vita. Dock från Village. Men jag är hur nöjd som helst, fullkomligt älskar dessa lampor. Nu väntar förhoppningsvis en ny fin plats för den i vår kommande lägenhet.

  3. Jättesnygga! Skulle gärna vilja ha en själv men har ingenstans att ställa den. Den vita är snyggast men är det inte så att Ellos inte riktigt har lyckats kvalitetsmässigt med sina möbler?

  4. Alla: Jamen visst är de snygga, men det är samma här som för många av er. Var skulle man ställa den? Får fundera lite på det. Ang kvalitén på den vita hos Ellos, så ser det ut som att de båda kommer från samma leverantör. På de högupplösta pressbilderna är de på pricken lika i utförande. Pethra: Bra tips där, lite lång för mig personligen bara :).Sofie: Jamen det stämmer ju, jag såg dem på en reklambild från dem för ett tag sedan. Lycka till med nya lägenheten :).

  5. Åh så snygga – misstänker att de inte är helt praktiska med en liten knatte i huset som snart ska ställa sig upp. Varför ska man alltid vara så praktisk? Kram Mimmi

  6. Mimmi: Kan vara en smula opraktiskt kanske, men sen så kan det ju faktiskt vara så att den lilla inte klänger så mycket på lampor och sådant. Astrid höll sig till soffan och puffen :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *