Nyfunnen passion

StämpeldynorJag är för pyssel allt som oftast, men det är mycket sällan så jag känner att tid finns. Ska man pyssla ska man ha tid och det är det mellan varven ont om som bekant. Men när det är sommarlov och vädret går mest i moll, Då finns tid i  massor. Min nya pysselpassion är stämpeldynor. Bokstäver, siffror och motiv. Jag gillar dem alla. I en låda i det överfulla skåpet i arbetsrummet fanns redan flera från från Panduro och Clas Ohlson som idag fått sällskap av två lite mer fancy från Cox & Cox.Exakt vad jag ska göra med mina nya vet jag inte riktigt än, men jag tänker mig att de med motiv kommer att piffa upp anteckningsböcker och inbjudningskort i första hand. De med bokstäver är jag lockad att prova om man kan göra något liknde lådan jag köpte förra veckan. Vill man göra dem lite mer lika så tror jag att det är bokstäverna från Claes O man ska prova, men det är alltid roligast att sätta sin egen prägel på sitt pyssel. Vi får se var jag hamnar med min nya hobby, jag återkommer när jag provar på lite mer :).Bild: Eget collage med bilder från coxandcox.co.uk.

signature

16 comments

 1. Hej Helena,om du har vägarna förbi Kungsgården i Gästrikland så tror jag du skulle uppskatta ett besök på Rosenlöfs tryckerimuseum… Där rusar verkligen fantasin och inspirationen bland alla klischeer, blytyper och alla outsinliga möjligheter. //Eva

 2. Eva: Men du så lustigt, tills igår hade jag ingen aning om att detta museum fanns. Men så igårkväll så tipsade min granne om just detta ställe och hur trevlig de guidade turerna var. Jag ska absolut kolla upp denna pärla i Kungsgåren. Tack för fint tips!

 3. Ser spännande ut det där. Endast fantasin som sätter stopp på vad som kan göras.Ser fram emot att se dina färdiga alster.kram kram

 4. Linruz: Precis, detta kan bli precis hur kul som helst :). Nu blir det dessutom regn i massor några dagar, så då bir det pyssel.Kram

 5. När jag var liten hade vi gamla stämplar med bokstäver som min pappa hade när han var liten. Men vi använde dem så mycket och så slarvigt så kartongen blev alldeles utsliten så till slut låg det stämplar överallt och bläcksvampen torkade ut. Tyvärr. Det hade varit roligt att ha kvar dem!! Men va bra att det finns liknande att köpa på Clas Ohlson, får kanske ta en tur dit!

 6. Är ett stort fan av stämplar och bokstäver själv och har gjort några egna tavlor och kuddar med hjälp av dom. Hur kul som helst:-)Ser fram emot att få se vad du hittat på.

 7. Hej, jag kan också bada i stämplar…i mitt senaste inlägg har jag pysslat med just detta och det är SSÅÅÅ kul!Kram Linda

 8. Åååååhh…vilken härlig butik! Då levererar dem till Sverige oxå? Wow wow…jag älskade allting. Och stämplar är kul!!

 9. Där gav du mig en riktigt bra idé. För sisådär 100 år sedan hade jag mitt eget lilla kompletta “postkontor” med stämplar etc. som jag älsklade, så det är klart att det nu ska vuxenpysslas med stämplar med lite mer finess! Kram Mimmi

 10. oj oj oj det finns så många stämplar i sverige att handla att det inte är klokt, min budget räcker aldrig till… testa tex kortmakaren, creativica, tingtura de är alla internetbutiken med stämplar… jag gör egna stämplar och säljer också vilket många andra pysselbloggare gör… en helt ny värld öppnar sig :)Ser fram emot alla dina alster!(hittade hit via decor8)/Camilla

 11. This is a great post and makes me think of where I can fit in. I do a little bit of everything mentioned here and I guess I have to find my competitive advantage.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *