Shopping

ShoppingDet ser ut som att det trista vädret är här för att stanna några dagar så idag blir det shopping i väntan på att solen åter ska skina i slutet på veckan. Det är böcker som ska lämnas tillbaka, ditt & datt som ska uppdateras hos Apoteket, lite felköp som ska lämnas tillbaka och ett besök på Posten ang ett felskickat paket som måste åtgärdas. Men när det är klart så ska jag kika på lite nya kläder är tanken. Jag har två maxiklänningar i garderoben, så sköna och passar lika bra i sol som regn. Astrid gillar dem inte, – Det ser mycket fåning ut med så låååång klänning mamma. Ok, det är möjligt, men jag vill gärna ha en till. En som är lite mer nutral än de andra två, så kanske denna svarta från Indiska kunde passa. Ett annat plagg som jag är mycket nyfiken på är byxdressen. Jag hade tokdissat detta plagg tillsammans med haremsbyxan då jag inte är så lång samt att jag har höfter och rumpa som syns … Lite mer än jag skulle önska så att säga. Men så såg jag en tjej med typ samma former som jag iförd en byxdress och det såg riktigt fint ut. Hon hade en enkel kavaj över och lagom höga pumps på fötterna, snyggt! Nyfiken som jag är ska jag i alla fall prova innan jag tokdissar plagget mera :).Ikväll blir det soffläge med te, nybakta kakor & übersnygga Kiera.Bild: Eget collage med pressbilder från Indiska. Fotofraf Peter Edqvist.

signature

8 comments

  1. Tänkte bara tipsa om en super rea på barnkläder på min blogg, (rabattkoden finns där). Rean ligger redan på 30-50% men använder du rabattkoden på min blogg (hittar du inte inlägg kolla under kategorin Mykidoo) får du yttligare 10% på allting du hanldar! Smart va? :)Ha de gott

  2. Mmm en byxdress är nog inte min grej. Men en sval långklänning borde jag nog införskaffa snart.Snyggt och praktiskt.Kram kram

  3. Hrm… byxdress och långklänning känns inte riktigt som jag. Men jag kan tycka det är himla fint på andra. Klänningen var superfin!

  4. Undra sa flundra om du hittade vad du sökte?? Långklänningen skulle jag kunna tänka mig MEN är rädd för att jag skulle se ut som en jätte är rätt lång med “något” kraftiga lår (observera “något” :):)) Byxdress hade jag i min ungdom och det är verkligen fint på de som passar i det. Hoppas du iaf fyndade det du var sugen på.Ha en fortsatt skön helg.Nu bak ur Systrarna söta… jag är fortfarande så glad över vinsten.Kram å hej

  5. Alla: Japp, det var ju lite samma här som hos er. Kan man verkligen ha en byxdress? Och ja det kan man faktiskt, de är rätt så förlåtande. Jag hittade tre snygga som provades och som satt ok till kavaj/kofta samt med pumps på fötterna. Men så tänkte jag till, hur länge kan jag ha dem? Kanske någon månad till och sedan hamnar den långt in i garderoben dit hönder sällan når. Så de fick bli kvar i butikerna. Jag hittade ingen snygg maxiklänning alls dock, så jag kom hem med 3 nya jackor istället :).Kram Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *