Till mamma

Till mamma på söndagOm jag är rätt informerad så är det alla fina mammors dag på söndag. – Vad önskar du dig mamma? Undrar Astrid 20 gånger om dagen och jag svarar från hjärtat – Allt jag önskar mig är en teckning och lite gott fika i solen. Sen om maken skulle undra så finns det ju förvisso saker som står på önskelistan visst gör det:1. Vi har flera tryck från Keep Calm Gallery här hemma, jag tycks inte tröttna på dem utan de bringar mig glädje var gång jag ser dem. Detta tryck ser jag på en vägg hemma hos oss i framtiden. Ljuvaste rosa med ord att lägga på minnet var dag.2. Denna doft är min favorit alla kategorier genom åren, det börjar sina i flaskan nu så jag klurar på om jag ska köpa en ny i samma doft eller prova denna i samma serie. Underbar även den.3. Stor ring från Indiska, är man ringoman så är man :).4. Jag är i behov av en ny mobil, då två stycken gått sönder så är jag tillbaka på till en mobil som inte kan i princip någonting alls. Kommer det sms så tar det ca 2 dagar innan jag får det och mms har den aldrig hört talas om. Jag är otroligt sugen på en vit iPhone, någon som har en? Ris eller ros?5. Ljuvliga karameller från H&M, förmodligen inte att gå om kring i så ofta. Dessa skulle stå i ett dressingroom och bara finnas.6. Efter att jag sett hur fina rosor Ellas Inspiration gjort i betong så är jag nu peppad som få inför sommarens planerade gjutningar här hemma. Jag samlar på mig fina former som sedan ska fyllas med grötig betong en vacker sommardag. I väntan på egna skapelser så är denna anka med pärlhalsband välkommen hem till mig.7. Blommor i vacker vas gör en mamma glad vilken dag som helst om året. Är buketten dessutom fyllda med finaste ranunklar, ja då kan det hända att maken slipper undan disken den kvällen :).Men som sagt, högst upp på önskelistan är en teckning och fika i solen. Teckning och fika tror jag nog det blir om sedan solen väljer att inte skina denna söndag så har jag i alla fall fått 2 av 3 önskingar uppfyllda Och det är inte illa det!Bild: Eget collage med bilder från ovan länkade företag.

signature

11 comments

  1. Hej!Jag har en vit iphone och är väldigt nöjd!Tycker du om att skriva listor så finns det en jätte bra funktion för det. mvh Amanda

  2. Hej hopp! Supernöjd med min vita Iphone – bästa telefonen jag haft och jag har gått igenom ett antal telefoner. Många roliga funktioner och applikationer som man kan ladda ner. Rekommenderar den starkt. Ha en fantastisk dag Lisa

  3. Hej! Betongankan skall snabbt klickas hem som present, dock inte till mamma. Mamma får nog ett fång ranunkler och en god tårta direkt kommen ur den fina boken som landade hemma på farstu-bron i fredags :):):)Arbetskamraten har en Iphone och gillar den skarpt.Ha en forsatt fin dag.//Ampa

  4. Jag har iofs en svart iphone, men jösses vad nöjd jag är! Den slår alla tidigare mobiler jag haft och är så mycket mer än en tfn! :)

  5. Iphonen slår ut alla andra mobiltelefoner med hästlängder!Den är så finurlig, snygg och extremt användarvänlig! Vem som helst klarar av att bruka den, och som sagts tidigare är den så mycket mer än en telefon.För mig är nog telefonbiten den minst intressanta egentligen.För det första är det underbart att kunna surfa liggandes i sängen…Man kan ha ett fantastiskt bildbibliotek i den, använda den som anteckningsbok,musikspelare m.m.Jag är barnsligt förtjust, helt enkelt!

  6. Alla: Tack så mycket för info om telefonen, det låter ju som om det inte finns något att tveka över. Min nästa mobil blir en iPhone :).Ampa: Yes, härligt att böckerna kommit fram nu. Jag hoppas också på fika ur Sommarens söta, blir det bara fint väder nu så väntar en riktigt pang dag på söndag :).KramPs: Betonganka – Check även här ;).

  7. Hej, long time….Jag hade en mobiltelefon Mod Ä och hade inte en tanke på att byta. Jag är helt ointresserad av alla tekniska landvinningar (förutom Internet då; ) tills den packade ihop och jag var tvungen att hitta en ersättare. En telefon, punkt slut.Men det bidde in vit Iphone och nu är jag KÄR OCH GALEN.Den är helt underbar att hantera, inga solkiga knappar och annat tjafs, endast en kanonstark glasruta där du “gör allt”.Jag har köpt musik och har ett bibliotek som nog får SR att börja bli orolig för konkurrens. För jesus vad lätt det är att klicka en “bar en till” bra-låt. Musiken lyssnar jag på när jag tränar eller promenerar till och från jobbet. Men det bästa är att du ställer telefonen även är en hel Jukebox som du kan spela upp på datorn, eller på i princip allt som har en högtalare. Jag surfar på telefonen, tar emot och skickar mejl, har t o m gjort beställningar på nätet via den. Hur coolt som helst!Och herreminskapare var roligt det är att exempelvis låta telefonen tala om att man faktiskt befinner sig på Götgatsbacken sent på natten till lördag (om man nu inte känner sig säker). Helt hysteriskt roligt att köpa till alla onödiga program som: pulsmätare, språkkurser, vattenpass och jag vet inte allt som finns. Jag har bara haft min en månad…..Så tjejen jag slår ett slag för en Iphone helt klart!Hoppas allt är bra med dig annars!Anneli

  8. Alla: Nu är det härliga tider här, jag har en sprillans ny vacker vit iPhone som jag ska lära mig utan och innan i helgen. Jag kan bara hålla med er, denna mobil är mycket mer .. så mycket mer :). I´m in love!

  9. Den vita iPhonen har ju alla redan lovprisat, så det behöver inte jag göra. Dock fastnade jag för de döläckra rosa skorna! Min födelsedag is coming up nästa vecka och då tror jag minsann att de får vara med på önskelistan… :D

  10. Nina [ljuvligt]: Jag är tokkär i min nya iPhone, den är så roligt och fin :). Jag var bara tvungen att lovprisa den jag också. Visst är skorna som karameller, urfina! Jag har inte provat dem än, men jag såg dem i butik i förra veckan. Håller en tumme för att du får det önskade skorna. Grattis i förskott :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *