Tillbaka till Seattle Grace

Meredith & DerekPrecis som Weronica så har jag rätt dålig koll på tv-tablån just nu. Mest på grund av att vi går mot sommaren och de flesta serier jag normalt följer gör säsongsavslut och tablån består efter det av sommar-tv som oftast är lite mindre intressant om man frågar mig. Det är denna årstid som mina boxar kommer fram igen, förra året såg jag om SatC och Dawsons Creek. I år blir det Grey´s Anatomy. Givetvis kunde jag inte hålla mig utan smygkikade på The season finale* i ganska iffy kvalitet härom dagen. Något som däremot höll överanskande hög kvalitet var avsnitten själva, den gamla Grey´s känslan fanns där igen efter att ha saknats ett tag.Igår började jag om från början, säsong 1 avsnitt 1. Meredith och Derek har precis träffats. The interns ska jobba sitt första 48 – timmars pass och George får smeknamnet 007 då han förlorar den ena patienten efter den andra. Izzy är känd som Dr Model och Christina gör precis vad som helst för att få skrubba in. Miranda är en fröjd så sträng hon är och avsnitten är lite som en berg och dalbana, man skrattar lite och så gråter man lite. Det är härligt!* Om ni precis som jag totalt saknar tålamod och moral när det kommer till tv-tittning så finns avsnittet här.Bild: Eget collage med bild  från allposter.com.

signature

5 comments

  1. Åh så snygg han är! Fast han har sett lite sliten ut här de sista avsnitten på tv:n…får se om de fixar till honom igen:-)

  2. Victoria: Han är helt klart Dreamy den mannen :). Har det inte varit lite körigt för Derek på sistonde, mycket jobbiga grejer att ta tag i. Hoppas att det är sminket som gjort honom sliten och att han är lätt att fixa åt andra hållet när det vänder igen :).

  3. God kväll!Jag är ny på Grey´s, tack vare mammaledighet har jag precis fått upp ögonen för serien :) Det är nog så när något går länge, man tappar suget. ..Jag missade hela sista säsongen Vänner när den gick, typ 2000? Men NU när jag sett dem i repris efter en paus på *host* tio år känns de återigen kul!:DHoppas du haft en bra helg, och trevlig fortsatt helg!

  4. Vintage Fairy Tales Rebecka: Absolut kan du ge den en chans till, tror det dalar i mitten på säsong 4 så du har mycket att njuta innan dess :).sienneis: Åhh vänner, det var inte igår det. Sista säsongen är nog min favorit, man tackar för tipset. Boxen åker fram efter Grey´s :).Lycka att vara ny i Gray´s recet, mången fin timmer väntar dig!En riktigt fin början på veckan önskar jag dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *