Aha

Leilas ColeslawJag väljer alltid coleslaw som tillbehör om jag äter hambugare eller ribs på restaurang, då jag älskar smaken men aldrig riktigt lyckats få till den själv hemma. Smaken har det i och för sig aldrig varit några större problem med, men den har blivit lite för blaskig för min smak. Så igår när jag tittade på Leila på landet så blev det lite av ett Aha-moment. Hon doppade kålen snabbt i kokande vatten och lät den sedan rinna av och avslutade med att krama ur det sista av vattnet tills kålen känndes helt torr. Detta måste jag prova redan i helgen som tillbehör till en saftig Club Sandwich*. Jag längtar redan :).Här hittar ni Leilas recept på coleslaw!* Detta är ett recept på BLT från Tinas tid som Mat Tina på Svt, det är ett urgott recept som jag brukar komplettera med kyckling för att göra den lite mer som en Club Sandwich. Det är kanske inte det mest korrekta receptet men det godaste, dressingen Is to die for.Bild: Eget collage med bild från recept.nu.

signature

14 comments

  1. Jag vet varför jag aldrig får till en god coleslaw hemma, jag är helt enkelt alldeles för snål med majonäsen. Ha fina dagen:)

  2. Muums säger jag bara och så vattnar det sig rejält i munnen. Kummin var det ja och kummin mer majonäs får det bli näst gång. Kan verkligen slå ett slag för ribsen gjorde dessa i helgen och de var sååå jättegoda hela familjen gillade det barnen sa att det var det godaste de ätit och det är ju bra betyg från en 4,5 åring och en 6-åring. Tilläggas kan väl att när man FÅR äta med fingrarna är ju bara det bonus:)Ha en skön förhoppningsvis solig dag.

  3. mia dh: Och jag har kanske tagit i med majonäsen en smula, nu ska jag göra om och göra Leilas :).En riktigt fin dag önskar jag även dig!Linruz: Jomen precis, precis allt hon lagar eller bakar ser förföriskt ut. Jag brukar lyckas bättre med hennes mat än hennes bak dock, det blir ofta så kompakt och mäktigt. Om det är recepten eller mig det är fel på där låter jag vara osagt :).En önskan om en fin dag tillbaka!KramAmpa: Visst vattnas det :). Men så bra att ribsen var goda också, då skriver jag upp dem på listan över mat som MÅSTE lagas inom kort. Oj, det godaste han ätit, det var inte illa det. Att äta med fingrarna är inte att underskatta inte :).En finfin dag önskar jag även dig.Härligheter enligt Erika: Mums :)!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *