Sökes: Pussgroda

Sökes: PussgrodaAstrid har sorg, hennes älskade tröja med Pussgroda på är för liten. Vi har länge sett genom fingrarna här hemma med lite för korta ärmar och lite längre vita tröjor under. Men nu går det bara inte längre och Astrid gillar inte läget om man säger så. Tröjan inhadlades på ett Me&I party för några år sedan och har hängt med sedan dess. Den har varit lite mer än en tröja för Astrid tror jag lite som en snuttis, har hon haft tröjan och kunnat pussa grodan för Good Luck då har hon klarat saker som hon annars inte vågat. Vi har nu hängt på Tradera och letat pussgrodor i veckor men de som dyker upp är alltid för små. Så nu hoppas Astrid på mammas blogg, finns det någon där ute som har en tröja med en solitär pussgroda på i storlek 122 eller större och kan tänka sig att sälja den? Mejla mig i så fall på helena@enmammasdag.com så gör vi affär :).Foto: Helena – En mammas dag.

signature

17 comments

 1. Åh stackars liten, jag förstår sorgen tyvärr är det väl så i störrestorlekar så ärver småsyskonen dom ofta och ofta i stl 122 kan man ju ha det jättelänge liksom:S hoppas ni får tag i en, jag önskar själv att jag hade ahft den till mina ungar=) Kram M

 2. Mia: Visst är det ofta så att de går i arv ja, men det är värt ett försök i alla fall. Man vet aldrig, det kan ligga en tröja som inte används i ett skåp någonstans i Sverige som bara väntar på att bli Astrids :). Hoppas hoppas!Kram

 3. Hej Prova att maila Me&I direkt, de kan ibland ha kvar kläder från “gamla” kollektioner. Jag lyckades få tag i ett par byxor (som tillhörde en tröja) på det sättet.Lycka till, kram Elin

 4. Visst är det så med MeandI att barnen verkligen kan växa i kläderna, det är verkligen kläder de kan ha länge. Hoppas att ni lyckas få tag på ett nytt ex, inte skoj när man inte kan ha sina favoriter längre…

 5. Elin: Jag har provat det men fick inget svar, kanske ska ta och testa det igen dock när du hade tur med dina byxor. Tack för tipset!KramKarin/Theas rum: Helt klart är det så, Astrid kunde ha denna tröja jättelänge. Mycket fin kvalité var det på den också, syns knappt att den är använd och det vill jag lova att den är :).Tackar, vi letar vidare och hoppas på det bästa.

 6. Varför inte klippa ur den söta grodan och sy på som en applikation på en annan tröja?! Så slipper hon skiljas från älskad groda!!! Så brukar jag göra… Vill man inte sy kan man ta textillim, är den himla älskad kan grodan kanske till och med få åka på besök till en skräddare! ;)

 7. Hej! Nu finns det en klänning i MeandI:s kollektion som heter puss groda. Kanske det vore ett alternativ?!

 8. Förstår precis, sonen har haft en del såna älsklingströjor som hängt med länge, alldeles för länge. När de blivit för små för att visas ut bland folk, har de fått hänga med ett tag till som pyjamasar…Ett annat tips är att klippa ut fram och baksida och göra en liten kudde av den.Men bäst är förståss att hitta en helt ny tröja. Lycka till! Jag håller tummarna.

 9. Har ingen tröja, men ett tips är att klippa av ärmarna och göra om den till kortärmad istället. Då kan den ju vara kvar ett tag till, om ni nu inte hittar en ny, större…

 10. Hoppas, hoppas att ni hittar någon ny pussgroda till Astrid.Den gamla älskade tröjan kanske borde få en snygg galge och hängas upp på en krok på hennes rum så att den kan vara med henne åtminstone tills ni hittar en ny.

 11. Hade samma förslag som ovan, klipp ut grodan och sy fast på en ny tröja.Eller ha kvar den i rummet, som en tavla eller omsydd till kudde i sängen så kan hon ha sin älskade groda med sig ändå :-)Lycka till!

 12. Hej!Tyvärr min pojk har också en favorit med bilar där ifrån och är verkligen jätte fina kläder.Kommer ju nya modeller varje år också.Hoppas du hittar =)Kolla gärna in hos mig!Kan ju följa varandra med blogglovin!

 13. Alla: Stort Tack för alla era fina tips, jag har framfört dem alla till unga damen här hemma och hon klurar lite på hur hon vill göra med tröjan. Jag fortsätter hålla lite koll på Tradera och så hoppas jag på ett glatt svar från Meandi på mitt mejl. Kram kram

 14. Såg precis en på Tradera nu i st 122/128,läser din blogg ofta och kom direkt att tänka på dig :-)http://www.tradera.com/MEANDI-troja-med-grodprinsen-pa-122-128-auktion_87644748

 15. Camilla: Men Tack för att du berättade det för mig, måste ha missat den när jag kikade igår. Hipp hipp, nu ska budas :).Kram

 16. This is great! It really shows me where to expand my blog. I think that sometime in the future I might try to write a book to go along with my blog, but we will see…Good post with useful tips and ideas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *