Vilken blir din?

Green Day [Time of Your Life]Sedan i torsdags så har här piffats, puffats, packats upp böcker och prylar och städats. Allt till tonerna av Mixmegapols glada musik och programledare. Jag lyssnar alltid på radio när jag städar, det går så mycket lättare då, man sjunger med lite här och spontandansar lite som Madonna där (Well …). I alla fall igår eftermiddag så undrade de Vilken låt skulle du vilja höra som sista låt om musiken en dag tog slut? Ursvårt ju! En tjej som ringde in till programmet skulle välja en symfoni för då skulle hon få njuta länge, smart förvisso men jag skulle nog välja en låt fylld med minnen.Jag är allätare när det kommer till musik, det spelar inte så stor roll om det är gammalt eller nytt. Mjukt eller hårt jag gillar det mesta. Men efter mycket funderand (tillika skrubbande) så var jag nere på två låtar, en med  Green Day och en med Robbie Williams. Jag skulle välja Good Riddance  med Green Day som sista det skulle jag, men om det mot förmodan skulle bli snack om ett bonus spår då fick det bli denna med Darling Robbie :).Vilken låt skulle du välja?Bild: Eget collage med bild från rollingstone.com.

signature

9 comments

  1. Talk of the town med Jack Johnson från Nicke Nyfiken-filmen. Den går i Ipoden just nu och gör mig lycklig (som om jag inte redan var det).

  2. Mazzy Star – Fade into you som är min absoluta favoritlåt.Om det blir tal om bonusspår så blir det Supermode – Tell me why eller ngt med Nina Simone. :)

  3. Alla: Så roligt att läsa era funderingar och val kring The last song, roligt också att så många gjorde egna inlägg på era bloggar i ämnet och utmande varandra :).Fittan Fes: Hmm, är mödrarskapet en folkrörelse då? Idépappan: Den har gått varm i makens mp3 också, mycket bra är den :).

  4. Hallå!Vilken intressant fråga.. Jag skulle i alla fall vilja höra Rob Pattinson med låten Let me sign! Helt underbar låt som går på repeat non stop i mina lurar! Ha en trevlig dag! /Sandra

  5. hej. lite kul att du gillar robbie. är sedan många många år ett stort fan :) svårt att välja EN låt…men come undone är lite av en favorit!hej svejs!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *