Söta små boxar

Söta små boxar från IndiskaJag tänkte köpa dessa små boxar redan i julas men kom mig inte riktigt för då. Men sist jag var på Indiska fick liknande dessa röda samt ett set i benvitt med gulddetaljer följa med hem. Det ingår 3 st boxar i ett set och de kostar ca 30 kr. Den lilla tänkte jag fylla med några nyinköpta hårspännen till Astrid, mellan varianten fylls med praliner till en kompis som aldrig tycks blir kvitt sin influensa. Och den stora ska jag fylla med Mördegshjärtan till en annan kompis som en liten present på Alla hjärtans dag. Mycket bra set att ha på lut där hemma, man vet aldrig när man kan behöva knåpa ihop en snabb present.

signature

11 comments

  1. Åh vilket underbart bra tips – så kul till kakorna och pralinerna. Jag knycker bums tipset och köper mig å det snaraste lite fina askar :-) Kramar!!

  2. Fun For Life: Ja visst är de fina :).Tess: Copycatta på du :).Linruz: Jag hoppas och tror att dessa små presenter kommer att pigga upp. Ibland är det det lilla som blir det bästa.KramJellon: Absolut, knyck på du! Om du skyndar dig lite så ryktas det om att julens askar (som inte är så juliga egentligen) nu finns till 50 % rabatt :).Kram

  3. Jag stod och fingrade på askarna häromdagen, men kom inte på vad jag skulle ha de till, annat än att tycka om de. Men nu fick jag ett toppentips!

  4. Hej!Snygg sida. Den ligger i mina favoriter nu. Jag gillar att snoka runt i folks bloggar, är så nyfiken av mig… men jag vill berätta att jag har gjort det. OCH att jag återkommer. Mor Duktig

  5. Lo: Inte illa att ha boxar bara för att tycka om dem heller, har flertalet själv :)Mor Duktig: Så roligt, Tack så mycket! Ska snoka förbi hos dig lite senare idag ;)Att ha det gott: Mycket fina är det :).Anna-singerat.se: Det var så lite, trevlig trip till Indiska imorgon. De har sjukt mycket skoj just nu :).

  6. A wonderful article…. In my life, I have never seen a man be so selfless in helping others around him to get along and get working. I feel good that there are people like you too. Thanks for this great weblog of yours. Its surely going to get me to go to higher places!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *