Valentin – Du är min pralin

Valentin-tips  från Dan SukkerOm några veckor så är det Alla hjärtans dag, en dag som här hemma till största del går i den goda matens och fikats tecken. På Dan Sukkers sajt finns massor av mumsiga idéer att inspireras av inför denna dag. Jag funderar tex på denna till fikat och detta till efterrätt. Om de blir dessa återstår att se då det är Astrid som ska välja meny i år, det ska bli mycket spännande :).En rolig och välkommen nyhet som jag hittade på sajten var att det nu finns råsocker som fungerar som florsocker. Det måste jag kika efter nästa gång jag åker till Ica Maxi.  Någon som redan provat?Klicka på bilden för att besöka sajtens Valentin sida.

signature

14 comments

  1. Bettan: Gör det, sidan är söt som socker så här i Alla hjärtans dag – tider. Jag vet inte riktigt vad det blir för gott till Alla hjärtans dag då det är dottern som står för menyn i år. Det ska bli mycket spännande var vi landar då menyn redan ändrats ca 7 gånger :). Jag ska dock tipsa om tårtan och marängerna som jag länkat till.

  2. Godkväll Helenasitter precis och skriver en copytext om Daniscos nya mörka ekologiska sirap. Det där med råsocker som funkar som florsocker måste jag ju kolla upp!Kram från Kickipå Thyrasgård

  3. Hej! Jag är en trogen läsare sedan starten och älskar verkligen den här bloggen!!! Jag har sagt det förrut men säger det igen – det enda negativa är att man inte längre känner samma behov av glossiga tidningar. Har faktiskt kommit av mig lite på tidingsfronten men tar gärna emot lite tips på vilka du läser. Dina kollage är helt underbara! Gillar verkligen blandningen av recpet, kläder, trender och inredning mm:) Fortsätt i samma stil! Lycka till med husletandet!Kram Anna

  4. Hej!Florsockret har jag inte testat, däremot vaniljsockret som är gjort på råsocker. Superbra tycker jag till både bak och i varma chokladen! Tack för en inspirerande blogg! Jag har följt dig länge men nog aldrig “visat mig” tidigare…/Anna

  5. Alla: Jamen visst ha de lyckats med sin söcker-söta sajt inför Valentin. Mycket musmigt att välja mellan :).Kicki W: Ekologisk sirap minsann, den måste jag kika närmare på också. Jag är ett fan av sirap, den fungerar till så mycket både inom matlagning och bak.KramTess: Nej bannde mig om det inte ser ut som att de kan komma att ändra sig och sända en säsong till. Jag håller mina tummar så de blir blå :).Hoppas!Speja: Du får börja i mars :).Anna – Clara: Åh Tack så jättemycket för dina fina ord, jag blir nästan lite rörd nu.KramPia: Men så roligt, jag ska genast kika förbi och spana. Tack!Anna i den vita soffan: Se där ja, finns det vaniljsocker också. Måste provas även det, tack för tipset. Så roligt att du tycker om bloggen, så glad jag blir. Jag blir också jätteblad över att höra från dig :).Kram frånHelena i den vita fåtöljen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *