God Jul

God JulNu har lugnet lagt sig här hemma. Nästan alla julklappar är inslagna, köttbullarna är klara och julgodiset väntar i små påsar i kylen. Astrid är uppspelt som sig bör och frågar ideligen, När kommer han? Är han här nu? Jag tyckte att jag såg en rund man i röd luva :). En riktigt fin julhelg önskar vi er alla!Bild: Familjens julkort kom i år från Petrified in Pink.

signature

11 comments

  1. En riktigt god jul till er också. Vi hade tradtionsenligt tomte besök redan igår (också) av bustomten som ger paket till alla busiga barn (och deras föräldrar). Det är våra underbara grannar som står för den idén. Idag kommer tomten som ger till alla snälla barn. Och ett underbart Julkort!

  2. Wow, vill bara tacka för att du delar med dig av ditt fina julkort och av siten P-in-Pink… har förgäves letat efter en svensk leverantör av trycksaker med denna stil men alltid hänvisats till Usa där det finns en hel del, men det blir ju så mycket enklare att beställa svenskt om det finns!! Tusen tack!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *