Finaste bakboken

Bakbok från beebook Det är inte helt lätt att komma på roliga julklappar till dottern då hon nyss firat födelsedag med massor av presenter. Hittills har det mest blivit små hårspännen och pennor i olika utföranden, inget fel med det då det är själva öppnandet i sig som är det viktiga när man är liten (ok, jag gillar det också … :). Men det skulle vara kul med någonting som hon kan ha kvar och roas av under lång tid.  Och efter lite letande så har jag nu hittat en perfekt julklapp till baktokiga Astrid. En personlig bakbok från Beebook. Inte nog med att den är fylld med massor av smarriga recept, hon får själv vara med på bild och vilken liten kille eller tjej tackar nej till det?  Boken beställer man lätt på nätet genom att ladda upp en bild på barnet och skriva in hans/hennes namn och svarar på några frågor. Man behöver inte frilägga bilden själv, men däremot bör man tänka på att bilden ska vara tagen framifrån och helst ska väl den lille se lite glad ut också :). Läs mer här!Till sin hjälp har Beebook anlitat kokboksförfattaren och matredaktören Charlotta Malhotra och prisbelönta formgivaren Isabelle Norman Sällström som unikt för Beebook har skapat två böcker, en bakbok och en kokbok*. Båda innehåller enkla och goda recept, lätta för barn att laga själva. Detta är en perfekt kombo för oss, jag gillar sedan tidigare Isas illustrationer (Missa inte dagens lucka) och Charlottas kokböker. Astrid gillar bakböcker för barn samt bilder på sig själv :). Det ska bli så spännande att se hur vår bok blir när den är klar.Så nu är det bara att leta rätt på en bild på Astrid där man ser henne rakt framifrån, inte helt lätt har det visat sig då de flesta bilder visar henne i någon sjövild pose. Vi får kanske satsa på en för dagen ny bild.* Kokboken kommer ut till försäljning staxt efter jul. Sista beställningsdag om man önskar beställa bakboken är 12 december.Bilder & citat hämtat från Beebooks pressmaterial.

signature

3 comments

  1. Oj vilka mysiga dessa är ju perfekta till alla baktokiga små barn. Vad gör väl det om man har tre små som får likadana böcker de blir ju ändå olika… Tack för ännu ett bra tips från er på En mammas dag.Ha en bra men usch så grå dag

  2. Ampa: Visst är den fin, Astrid kommer att dåna av förtjusning när hon får se den :). Precis, det blir stor skillnad på bok även om det är samma lika i grunden.Det var bara roligt!Det samma önskar jag dig!Ps: Håll lite koll på tisdagens lucka, kanske blir en din :).

  3. Men tack tack för fint beröm och beskrivning av min och Isas bok! Efter jul kommer en lika fin kokbok!Jag har också beställt till alla barn och kusinbarn, det är så fina bilder att man nästan svimmar! Kram från Charlotta Malhotra, författaren!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *