Plan B

Plan BKlänningarna från H&M har sålt som smör i solsken så jag har nu letat reda på en Plan B. Som om den är lika fin som på bilden inte alls är ett tokigt allternativ. Tanken är att jag imorgon ska komma hem med en av dem i en påse. Väskan är jag också väldigt sugen på, den har en vintage-look och är illsöt, hittar man sedan en kofta i någon av färgerna som finns på blommorna på den ja då är man hemma. Pumps med så här hög klack äger jag inte, men då de har så pass bred klack så kan jag helt klart överväga dessa. Shopping imorgon, rapport imorgon kväll :).Eget collage med bilder från ovan länkade företag.

signature

8 comments

  1. Hej. Superfin klänning! MEN jag måste bara varna dig! Jag köpte en klänning på Indiska i juli, skulle ha den på två olika bröllop. Klänningen var såååå jag och jag bära älskade den. Klänningen var i exact likadant tyg som din fast i vit. När jag kom hem från det första bröllopet så var klänningen trasig där bak :o( Tyget var så tunnt och skirt att sömmen hade gett med sig, alltså hade jag ett gigantiskt hål i ryggen! Åh så ledsen jag var! Gick och reklamerade klänningen, den var slutsåld i varenda butik, så jag fick ingen ny :o( Dom sa bara att det hade varit jätteproblem med tyget… Så ifall du ska köpa denna så syna den noga!!! Hoppas det inte är likadant med denna, den ser verkligen superduper ut i bilden!

  2. Susanna: Fy så tråkigt. Även om man inser att detta tyg är ömtåligt (hålls borta från katterna) så ska man väl i alla fall kunna klara några fester tycker man innan tyget ger med sig. Tack så mycket för din varning, om jag hittar klänningen så ska jag syna sömmarna mycket noga. Hoppas att de lärt sig något av att de hade problem med den tidigare och förstärkt sömmarna nu.Ja den ser jättefin ut på bild, det ska bli spännande och se om den lever upp till bilden IRL.

  3. Den var verkligen jättefin! Måste kolla om den finns på Indiska i min stad, så man får ta en närmre titt. Skulle behöva en festklänning…och svart är ju så tacksam färg! ;-)

  4. Den skulle gärna få hänga i min garderob! Men tyvärr kommer inga pumps in hos mig. Mina fötter vill helst inte fungera i dem! Den illsöta väskan skulle jag inte heller säga ner till. Har faktiskt ingen som liknar den! Ha en skön kväll och sedan dag! Kram Anna

  5. Indiskaklännigen ser jättefin ut och HM har verkligen lyckats denna säsong med sina partyklänningar så jag förstår att de gått åt.Ha en trevlig helg och lycka till med din klänningsjakt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *