TGIF

Mina favoritbilderMin dator har varit seg som bubbelgum ett tag och jag misstänker att det är alla dessa bilder som ligger på hårddisken som besvärar. Dax för att klicka delete på alla dubletter och bilder utan syfte med andra ord. Jag har jättesvårt att slänga collage som jag gjort men inte lagt ut, tänker alltid – Jamen den där kan man ha nytta av någon gång, inte ska vi kasta inte. Inspirationsmappen är ett annat ställe där det bara fylls på, inget försvinner. Men idag när jag bläddrade igenom den så syntes det tydligt vilka som är mina favoriter, det fanns ett 10-tal bilder som återkom med jämna mellanrum. Jag har alltså sparat dessa i inspirationsmappen varje gång jag sett dem:1. 5 av den kommer från den ljuvliga  tyska butiken Car-Möbel, sajten säljer inte bara möbler utan drömmar också då deras inspirationsbilder är helt fantastiska. Egentligen är det helt vanliga möbler (de flesta i alla fall) som blandats på ett lekfullt sätt med Rice:s fina sortiment. Inspireras till storverk där hemma med andra ord.2. De övriga 5 kommer från Tine K, detta vackra men som ligger till grund för boken Nordliv. Om jag fick önska fritt, inte tänka på allt det opraktiska med svarta golv och vita väggar så skulle mitt framtida hem se ut på ett ungefär så här inredningsmässigt. Enkelt, stilrent och snyggt. Men med två galna katter och en sjövild dotter skulle dessa golv se tragiska ut på nolltid. Men det tänker vi inte på nu utan låter oss bara inspireras av det vackra huset och dess inredning ;).Nu är det helg och min plan är att komma över detta virus som hitills vägrat ge upp, tröttheten har fått en helt ny dimension känns det som. Tanken är att jag ska vila mig i form, så ikväll blir det film och jordgubbar doppade i vit choklad och sedan rullade i kokos. Mums!En riktigt fin helg önskar jag er alla!Bild: eget collage med bilder från ovan länkade sajter.

signature

7 comments

  1. Underbart! Tack för länkarna! Jag fastnade direkt på Car-Möbel. Har redan sparat flera bilder till min digna (ja, jag också) inspirationsmapp. De andra länkarna får jag kolla in i morgon. Nu ska jag sova!

  2. Haha, min dator började också bli riktigt seg. Men jag köpte en extern hårddisk på 500 gig för en 600 kronor, så nu går det som tåget igen. Fast man borde kanske rensa en dag ändå… :D

  3. Ellas Inspiration: Ja, visst är det fina bilder:).KramHallakulle bygger bo: Det var så lite så :). Det är lätt att fylla på inspirationsmappen ytterliggare hos Car-Möbel, japp! Hoppas att du även gillade Tine K.Sussi: Visst är det så, på gott och ont :).Nina: Jo, här kör vi också med externa hårdiskar till datorerna problemet är bara att jag gör det på tok för sällan. Jag borde skriva ner i almanackan i slutet på varje månad: Betala räkningar & och töm lite på hårddisken :).Susanna: Och jag tittade, njöt och sparade. Tack för tipset :)!Mamma milla: Jamen hu så gott och somrigt det var, yummy!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *