Dagens spartips

Det är kallt nu, iskallt till och med. En snabb tur utomhus imorse och det var bara att ge upp alla tankar på den lite tunnare jackan och bege sig på jakt efter något lite mer höstig. Efter att ha grävt runt i garderoben ett tag så hittade jag ett stycke kappa, ett par stövlar och några väskor. Dessa väskor och kappa kom med allt skräp som fyllt dem i våras, och där bland alla inköpslister, tuggummin och allehanda missplacerade små ting fyndades ca 300 kr och 2 oskrapade trisslotter. Så här ska nu skrapas triss till frukost och sedan blir det en varm promenad efter det :).

signature

3 comments

  1. Minks: Jag köper sällan trisslotter så jag blev mycket glatt överaskad. Ingen vinst dock, ingen idé riktigt att skrapa dem för mig då jag aldrig vinner. Jag fick tur i kärlek i stället :).

  2. \r\nThis is great! It really shows me where to expand my blog. I think that sometime in the future I might try to write a book to go along with my blog, but we will see?Good post with useful tips and ideas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *